.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на FemaleEyes

За всички които мразят България.

.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 01-28-2015 на 04:16

Обичам родината но мразя държавата ..

Аз не я мразя само заради кризата и тези които са на власт, имам над 100 причини да мразя България.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    и нямаш нито една да я обичаш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мразя я заради правителството. Как може собствената ни държава да мисли повече за циганите, отколкото за българите ???

Понеже всички само мразите и никой нищо не се опитва да промени, за това нещата не вървят.

Не мразиш майка България, мразиш себе си, защото не можеш да се адаптираш и да си намериш среда.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от iwwocXr Виж мнението
    Не мразиш майка България, мразиш себе си, защото не можеш да се адаптираш и да си намериш среда.
    той е тежък случай
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Къде са старите съформуници да ти намерят 101 причини да си ебеш майката!

Като имаш 100 причини кажи поне една, ама кажи и ти с кво си полезен на тая държава. Да сере всеки може. Като толкова мразиш България, завършвай и ставай се махай Един балък, който не си мърда гъза по-малко.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    той е тежък случай
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG Виж мнението
    Къде са старите съформуници да ти намерят 101 причини да си ебеш майката!
    Цитирай Първоначално написано от FreeExtazy Виж мнението
    Като имаш 100 причини кажи поне една, ама кажи и ти с кво си полезен на тая държава. Да сере всеки може. Като толкова мразиш България, завършвай и ставай се махай Един балък, който не си мърда гъза по-малко.
    Стотици пъти съм давал отговори на подобни коментари... накрая като продължа да пиша се оказвам прав и после садвате. И се оказва че само съм си загубил времето. Ако не сте с мен, просто нямаше нужда да го пишете това.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Стотици пъти съм давал отговори на подобни коментари... накрая като продължа да пиша се оказвам прав и после садвате. И се оказва че само съм си загубил времето. Ако не сте с мен, просто нямаше нужда да го пишете това.
    да намеря ли оная тема дето си говорехме за аватара ти там сам се описа

Защо всички си мислят че се самосъжалявам? Аз съм приел това че не мога да имам такова момиче и за това избягвам да съм в трезвено състояние и така нататък. Тоест, купувам си алкохол, търся приспивателни и имам приятел които може да ми намери и наркотици. Опитвал съм много пъти да контактувам с момиче и само веднъж се получи но момичето не ми харесваше много и скъсах с нея. Мисля си че просто не съм създаден за тези неща и просто ще се отдам на алкохола. Пак ти казвам, НЕ СЕ САМОСЪЖАЛЯВАМ! Просто ми е малко кофти това е. Аиде аз ходя да ям и да погледам някой сериал. След около час може пак да мина понеже съм тук цяла нощ.
    май не България е кривата при теб

а да не говорим че си имаш само един приятел и то въображаем

що не понегледнеш първо себе си после да лееш злоба по живота

приеми го като приятелски съвет
    Последно редактирано от haritov : 02-05-2015 на 17:41

Стига хранихте тоя трол. Отказвам да повярвам, че е истински.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Юлиян

Супер фен Аватара на tochko
    FemaleEyes то е най-лесно когато нещата се забатачат да хейтваш родината. Ми вървете на по-хубаво място. Изберете лесния път в чужбина и се загубете като нация. Вместо да се помъчим да направим нещата тук ще ходим на готово в чужбина. И после ми разправят как уважавали националните герои паднали за свободата, я ми обяснете колко ги уважавате, щом сте готови да се махнете с лека ръка от земята за която са дали живота си. Сега ме саднете моля

П.П. и можеш да се гордееш със себе си от подобни теми http://www.teenproblem.net/forum/sho...80%D0%B8%D1%8F
    Да ти кажа ли какво виждам там? СЛАБ ХАРАКТЕР
    Последно редактирано от tochko : 04-03-2015 на 12:22

Супер фен Аватара на Юлиян
    авторе искам пак да пуснеш снимка на някви хора дето ги мразиш и пак да разказваш за какво хайде де в другите ти теми си сложил и ми стана малко интересно

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Стига хранихте тоя трол. Отказвам да повярвам, че е истински.
    Защо ?
    Последно редактирано от draid : 04-07-2015 на 16:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си