.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    ХахАХАха, Нима твърдиш, че тази олигархия я няма на Запад в същите размери ли? А кой доведе тази система при нас и Руснаците? Кой им набута тоя капитализъм? Именно Запада. Който днес се хваалил, че е по-развит. Ами много ясно. Ама Русия само за 10 години взе че го настига и надминава хаха.

Пак казвам да видиш каква индустрия сме имали преди 25 години и днес и после реви.

Мега фен
    кой питаш ? ами, фалита го доведе, кой

бат тошко нали сам си казва, че е недоносче социализъмъ какво повече искаш. Фалира комунизма, а капиталистическите общества не просто оцеляха, а издърпаха с век напред ;д

Русия е по-зле от Словения бтв която беше част от грешната страна на желязната завеса и която няма природни ресурси за трилиони. Ще ти го напиша пак - Словения е по-добре икономически от Русия макар да няма бъкел газ и петрол.

Мега фен
    аурисе, как човек може да отправи критика към ес, без ти веднага тази критика да я обърнеш на това колко зле била Русия.

Изтока се довери на Запада и Запада погълна Изтока, това стана.

Мега фен
    а климатроника го поглъща откак се е родил

<3

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    във всички случаи го духате когато големите поискат да се ступат без значение на чия страна сме пак ще сте на страната на цивилното население а то винаги губи

ако решите да се биете няма да има значение на чия страна сте този срещу вас ще иска да ви убие бил той руснак германец или американец

иначе мъртвите и тия с разрушените домове не се радват на победата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    оф стига разваля атмосферата

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    истината такава каквато е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си