.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    reni06
    Guest

Angry Чистене на мазнотии. Важно!!!

Здравейте,
    проблема ми е, че долната част на корема (точно под пъпа) е увиснал и отдавна искам да го стегна. Както и горната вътрешна страна на краката.Първо искам да отстраня излишното и след това да го стегна.

Предимно правя (редовно) коремни преси, crunches & http://www.missbloom.bg/%D0%B7%D0%B4...D/article.aspx . Резултат до момента няма, точно за това се допитвам до вас.

Повече за мен:
    14г., 50кг., ~160см. височина.

Посрещам и очаквам всякакви предложения за натоварване на точно тези части с цел премахване.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    А може ли да попитам какъв е начинът ти на хранене ?

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Така ли не разбрахте ,че с коремни преси МАС НЕ СЕ СВАЛЯ?Те упражняват само една малко част от тяло,затова и са едни от най- безсмислените упражнения.Като искаш да отслабнеш излез и побягай за времето което провиш коремни преси и ще видиш ефект
    Последно редактирано от OMGOMG : 01-27-2015 на 18:05

reni06
    Guest
    И начинът ми на хранене е доста кофти, всякакви вредни храни, но се мъча да ги ограничавам напоследък.

Кардио и хубава диета това ти е решаването. Коремните преси са за стягане на коремните мускули, което помага за много неща примерно да не се прегърбваш, да може да се разпредели напрежението между кръста и корема, не за вадене на преса на пример. Преса и стегнат корем се вадят само и единствено с кардио и диети .

...и много вода

reni06
    Guest
    Можете ли да ми дадете пример за някоя хубава диета.

Не ти трябва специфична диета, просто се придържай към следния план за ядене. Яж колкото се може повече плодове и зеленчуци, яж меса ( различни видове), и пий много вода. Резултатите ще са на лице бързо, повярвай ми

1.Забрави думата диета
    2.Всяко тяло е различно и има различни нужди отиди при специалист да ти изготви хранителен режим

reni06
    Guest
    А примери за кардио упражнения с изключение на бягане?
    Последно редактирано от reni06 : 01-27-2015 на 19:31

..бягане,най-ефективно

Аз лично не обичам да бягам и за това си скачам на въже в къщи .

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Искаш да правиш кардио в домашни условия така ли?

От колко време тренираш и няма резултат? Имаш ли снимка преди и сега да сравниш, дали наистина няма резултат. Защото само на кантар не се сравнява..

Ето ти една много добра тренировка в домашни условия, която ще ти помогне със сигурност.

Относно храната, минаваш само на зеленчуци, плодове, мюсли с мляко( С ВИСОК ПРОЦЕНТ МАСЛЕНОСТ) и риба.
    Последно редактирано от VinDiesel : 01-27-2015 на 21:30

С тия коремни преси няма да свалиш мазнините. Първо си промени начина на хранене, спри тия боклуци и яж нещо свестно. Не ти трябва кой знае каква диета, махни мазното, газираното и ограничи въглехидратите. Започни да спортуваш за цяло тяло и прави кардио. Ако не ти се тича, скачай на въже, танцувай, карай колело.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Нещо ми избяга клипа от поста - ето: https://www.youtube.com/watch?v=6VkDR_xuikw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си