.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Да си направя ли ринопластика на носа ?

Здравейте !

Наскоро реших да си направя корекция на носа (ринопластика) , защото ми е прекалено широк за лицето ми и е много крив .Ужасявам се когато се погледна в огледалото... носът ми много ме загрозява .
    Когато споделих това с близките ми те започнаха да се учудват и дори казваха , че носът ми е нормален и нямало нужда , но аз се досещам, че го казват само за да ме успокоят .

Разгледах в интернет за ринопластиката и прочетох на някои места , че е било много опасно и непредсказуемо и че болката била непоносима . Също така е и скъпо- около 3000 лева а аз съм едва на 16 години...
    Но не знам какво да правя носът ми ми е голям комплекс и много си снижава самочувствието .
    Опитах се с визуално смаляване с грим , но не се получи . Пробвах други малки трикчета , но не бяха от полза . Отчайвам се искам много да се отърва от този дефект .
    Бихте ли ме посъветвали какво да правя ? Ето и моя снимка :

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...5ef2b809e3701c

Според мен нямаш нужда,освен ако имаш здравословни причини. А и все пак щом приятелите ти казват същото,значи е така. Не биха те лъгали,ако ти са истински приятели. Но пак ти си знаеш,ако ти пречи дотолкова,че ти понижава самочувствието и не те прави щастлива,тогава го направи.Не забравяй също така да се консултираш и с вашите.

Нямам здравословни причини , просто не се харесвам...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти си с топчесто лице и носа ти е идеален за него.
    Не си играй с тялото без да имаш нужда.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Ти си с топчесто лице и носа ти е идеален за него.
    Не си играй с тялото без да имаш нужда.
    +1

Мега фен Аватара на Dagichka
    красива си
    опитай се да се приемеш такава каквато си, ако и след 5-10 години още те дразни и комплексира носа тогава може да си направиш операция според мен. и аз имам комплекси относно моя, ужасен е в профил, само отдолу като го гледам ме кефи хаха но какво да се прави, гени

От снимката която си публикувала аз лично оставам с впечатлението, че носът ти не е нито прекалено широк, нито крив. Много си сладка и не виждам защо си създаваш излишни комплекси. Носът ти се връзва идеално с формата на лицето

Мега фен Аватара на anonymous908491
    За 3000 лв си сложи цици, никой няма да обръща внимание на носът ти.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз защо си мисля че тия 3000 трябва да ги смяташ в евро и защо не се сложила в профил така кво искаш да покажеш точно

Не знаех , че трябва да се смятат в евро направих си и в профил , но не я публикувах. Ето :

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...2307dcdef2a4a6

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    На 16 според мен ти е рано за каквито и да било козметични операции. Всеки човек има нещо, което не харесва у себе си, не си само ти. Но можеш вместо да се комплексираш от него, да се опитваш да се концентрираш над нещата, които харесваш във визията си и да ги подчертаеш.

На мен пък всъщност носът ти ми изглежда доста симпатичен, особено на снимката, на която си в профил. Изчакай някоя друга годинка и ако все още те притеснява, проучи по-подробно нещата. За сега това, което можеш да направиш е да пробваш да подчертаеш очите или устните си например с лек грим, за да пада фокуса върху тях ако толкова си мислиш, че се забелязва от околните, пък и да придобиеш самочувствие.

Носът ти е напълно симетричен и съвсем нормален като големина, нито ти стига до устните, нито има разни гърбици по него. Събери си 3000 лв и иди на екскурзия, направи си топли спомени, не нос.

Нямаш нужда от корекции, имаш съвсем нормален нос. Повярвай, хората около теб също смятат така. Грозен нос е например... този на Таня Боева преди операциите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...1d25ab0e5eb74e ето пак снимката защото връзката е била грешна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си