- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Украйна
Нали партиите налагат демокрацията, правилата и законите?
А всеки гледа да дърпа от баницата - пълен хаус и фалит.
Недей да си мислиш, че в развитите демократични държави, властта не се държи също от едни определени хора. Да не говорим, че държавите им са по-силни от частниците.
А като гледам нас, ние не ставаме за демокрация. На нас ни трябва сопа и силна ръка, контрол и страх. Като приСтефан Стамболов
зависи какъв им е морала, то във властта не се допускат случайни хора, повечето са от печалбофилите, само Волен говори от време на време за християнски морал.
орешака дори молитвата "Отче наш" не можеше дори да я прочете, сричаше
Да, видяхме контрола
аз искам да се въведат нормални избори. има начин, като в германия например, пък, вече спечелелия, да получава 50% + места в парламента.... но тва за да стане, хайде да не си отварям пак устата
"Сексуални санкции
Защо ли, мила, гледаш ме виновно,
объркано, примигващо, дискретно?...
Не искаш ли потокът ми любовен
да влиза в тебе - силно и директно?...
Извърташ. Оправдаваш се. Хитруваш.
Говориш ми са сексуални санкции...
Че всичко трябва да се съгласува...
Да се направят разни калкулации...
И трябвало да се стандартизираме...
Да сме прозрачни, видни за... съседите...
Разбирам... Явно си в любовна криза...
И може само да се снимкогледаме..."
Марин Тачков
Последно редактирано от defender : 02-06-2015 на 14:12
http://www.nenovinite.com/ne/politika/6694/
Ето къде ще се запишат кораба и дефендито.
Welcome to the Jungle...
ШЕСТВИЕ: БЪЛГАРИЯ ЗА МИР!
https://www.facebook.com/events/9355...8/?pnref=story
Жалко, че е платен протест от Атака....
Воленчо... в началото плюеше Герб. След това го подкрепи с две ръце. После участва в тройната коалиция на дпс.
Сега е с Русия.
ми не знам дали е така, но дори и така да е, то важна е каузата, там няма те карат да гласуваш все пак.
от нета:
"Пет часа Меркел, Оланд и Путин преговаряха. Песков определи преговорите с дежурното "конструктивни и съдържателни", не се дава информация какво са се договорили, но пък стана окончателно ясно, че американците остават сами в стремежите си да подпалят Украйна докрай - в неделя лидерите на Франция, Германия, Русия и..УКРАЙНА ще проведат общ телефонен разговор, в който вероятно Меркел и Оланд ще разкажат на Порошенко какво са решили с Путин по време на преговорите днес /вече вчера/."
гадният ЕС пак служи на САЩ в борбата срещу Русия.
Welcome to the Jungle...
въпросът е принципен.
няма да подркепя организация от хора, които не призовават кауза, не са излязали на улицата от собствени убеждения, ами им е платено от някъде си, заради чужд интерес.
Дали тук искат помощ от вън, или е помощта идва от вънка без никой да я е търсил, не знам, но ако сами не можем, дори да се надигнем заради липса на желание, то това означава, че се превръщаме в обикновенни пешки.
цитат: "Команден център на нато в София, който при война с Русия ще бъде унищожен заедно със София!!!"
цитат от комсомолская правда : 'команден център на варшавския договор в София, който при война с НАТО ще бъде унищожен заедно със София'
Впрочем к'во значение има - те ако ползват ядрено оръжие все тая по Б-я ли е или не. Така и така ще умреш от глад няколко месеца по-късно
Дипломацията на Кремъл е по-особена. ;]Навремето американски журналисти питат Солженицин какво мисли за целувката на Картър и Брежнев във Виена при подписването на САЛТ-2 през 1976 г. Солженицин отговаря: "Вие не се научихте да изпращате в Москва хора, които да преговарят с хората в Кремъл на равна нога..." "Пращаме дипломати - отговарят журналистите - нали това им е работата, кого да изпратим?" "На равна нога - повтаря Солженицин - трябва да изпратите да преговаря шерифът на Чикаго..."
Welcome to the Jungle...
Именно затова НАТО ще сложи команден център тук, като отбранителна мярка. Щото комплексираните руски псета, бленуващи нов СССР, като нищо могат да решат да продължат инвазията и на юг.
Неее, Русия изобщо не се меси в Украйна. Тя "няма участие" в конфликта там."Разполагаме с реални доказателства за военна съпричастност на Русия в окупираните райони. Има 11 руски военни формирования. Крим остава незаконно окупиран. Там има тотално нарушаване на правата на човека. Хората там, които не са съгласни с руската окупация, напускат полуострова и идват в контитенталната част на страната."
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-07-2015 на 12:55
Welcome to the Jungle...