- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- въпрос относно марихуаната
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По тази логика повечето хора на твърди наркотици са пили и алкохол преди това. Защо да не са започнали с него? Може да се направи същата аналогия с куп неща.
Позитивите, които аз виждам са, че пушенето ми е помагало при безсъние, липса на апетит и също когато започне да ме боли глава (имам мигрена и никакви лекарства не ми помагат общо взет, а и аз избягвам да пия). Също така ми дава сякаш с други очи да погледна на дадени ситуации, мисля, че и когато рисувам, правя бижута или някакви други подобни занимания, ми помага с креативността сякаш. При медитация също ми действа добре.
Не обичам да пуша с много хора и шумни компании. Преди основно така се случваше, но реших, че такъв тип пушене те превръща наистина в зациклил типец и спрях изобщо за доста дълго време. Сега вече си имам и граници, и идея какво мога да извлека от билките и мога да кажа, че ми влияе позитивно. Всичко си е до нагласа и виждания, разбира се че е деструктивно да се нагърмиш като животно и да си олигофрен в следващите два часа примерно.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.