.

Виж резултатите на анкетата: Мъже: За колко време свършвате? / Жени: За колко време свършва приятелят ви?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • до 3 минути

1 3,13%
  • между 3 и 5 минути

0 0%
  • 5 - 10 минути

3 9,38%
  • 10 - 20 минути

14 43,75%
  • 20 - 30 минути

5 15,63%
  • 30 минути до 1 час

7 21,88%
  • над 1 час

2 6,25%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    До колко оргазма стигаш за тези 15-20 мин, един?
    Че за 15 минути спокойно можеш да го докараш до 2-3 без много старание и зор, а веднъж в животa ми ми се е случвало да получа в рамките на отрицателно време да речем 5-6 по-леки, последователни, ма надали мога да повторя, защото вече си ги задържам и стават интензивни , и ме изтощават.

Пък в по-моминските времена, от продължителен секс, не ми е било кой знае колко кеф, тогава пък хич не свършвах.

Та, от заключението, което мога да направя, ми се струва, че :

- Всяка жена има различна чувствителност в различните части на вагината и в клитора, съответно при различен тип, интензитет и продължителност достига до оргазъм.
    - в зависимост от това колко силен е бил оргазмът и от каква стимулация - интензивна или по-лека - може жената да достига до повече - например, ако някой яко те е търкал или люлял, и свършиш, после трябва да вдигне с една летва нагоре и двете, заради това е идея да се започне лекичко и бавничко.
    - самите партньори да се нагодят, да се разберат какво ги кефи, как ги кефи и как ще ги кефи най-много , така е най-добре
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Че за 15 минути спокойно можеш да го докараш до 2-3 без много старание и зор, а веднъж в животa ми ми се е случвало да получа в рамките на отрицателно време да речем 5-6 по-леки, последователни, ма надали мога да повторя, защото вече си ги задържам и стават интензивни , и ме изтощават.

Пък в по-моминските времена, от продължителен секс, не ми е било кой знае колко кеф, тогава пък хич не свършвах.

Та, от заключението, което мога да направя, ми се струва, че :

- Всяка жена има различна чувствителност в различните части на вагината и в клитора, съответно при различен тип, интензитет и продължителност достига до оргазъм.
    - в зависимост от това колко силен е бил оргазмът и от каква стимулация - интензивна или по-лека - може жената да достига до повече - например, ако някой яко те е търкал или люлял, и свършиш, после трябва да вдигне с една летва нагоре и двете, заради това е идея да се започне лекичко и бавничко.
    - самите партньори да се нагодят, да се разберат какво ги кефи, как ги кефи и как ще ги кефи най-много , така е най-добре
    Ако съдиш по себе си това е добре, че бързо достигаш оргазъм. Говорил съм с много жени(20-40год.) на тема секс.
    Много от тях споделят, че трудно достигат до оргазъм и имат много приятелки и познати с техния проблем.
    Някой от тях дори за 30 мин. не стигат до оргазъм. Бях говорил и с една мацка на 21 години, която ми беше задала въпроса, "Какво толкова му харесвате на секса", оказа се, че е имала 6 полови партньора, като до сега не е стигала до оргазъм Оо.

Естествено след 40-50 мин. як секс, на всяка би и писнало, но през тези минути не си говорим за леки оргазми, а за мултиоргазъм и женска еякулация(скуърт).

Разбира се не винаги съм правил такива продължителни актове, но според мен, на една жена 10-15 минути, не й стигат.
    Не знам, може и само на нимфоманки да съм попадал...

Най-краткия който съм правил е 15 минути, най-дългия час и половина някъде.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ВинДизел - то и зависи от връзката вероятно и от други неща, та съм съгласна с теб, има си жени и жени, вързки и връзки
    Направило ми е впечатление, че като не живеете заедно, че желанието е огромно и се прави секс докато има
    А ако си на работа на следващия ден и ако е секс след вечеря - съкращавате на 2 оргазма per 10-15 minutes , което си ми е повече от достатъчно да заспя като къпана.

И пак, говорим за чист секс, ако прибавим форплея, цифрите варират
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

В крайна сметка не е толкова важно колко е продължил самия акт, колкото задоволеността на извършващите го. Независимо колко е продължил щом партньорите са напълно задоволени, значи сексът е бил добър според мен. А и не можеш да продължиш колкото и сили да имаш още при положение че виждаш че момичето вече не иска и не може да продължи, това ще си е мъчение за нея според мен, примерно.. затова добрият секс не е нещо просто, трябва да умееш да прецениш и кога да спреш и кога можеш да продължиш още, за да не превръщаш това в нещо неприятно за момичето. Когато човек се и научи да си контролира еякулацията ще може да достигне до същото когато види че момичето вече стига до предела си, за да не я измъчва така да го кажа и съответно да може да продължи когато вижда че тя иска още . Говоря от лична гледна точка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си