- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Русия връща смъртното наказание
https://www.youtube.com/watch?v=tPi-f-iaoMk
след напускане на Съвета на Европа, ще можем да избием милиони насилници и педофили
Ефенди, нещо по въпроса да имаш да кажеш или убийството си е окей по православному ?
По-добре убийство, отколкото доживотен затвор според мен![]()
добре, а хипотетично ако стане ?
ако стане, твърдо против съм
кое?
и
защо?
Аз, пък, съм твърдо За! Трябва и тук да се въведе, но след като се пооправи малко правосъдната система. Не виждам защо трябва данъкоплатците да издържат разни убийци и изнасилвачи, вместо да ги разстрелят на площада за назидание на останалите и да се приключи.
защото всеки има право да се поправи...
да убиеш, не те ли прави един вид същия като него
Щото няма 100% сигурност в оправдаността на присъдата, щото убийството принизява до най-ниското възможно ниво, щото не е редно хора да решават кой ще живее и кой ще умре, примерно.
а 1 на 1000 отрепки ако се окаже невинен човек (те всъщност по-често се оказват невинни ама това настрана ;д ) ?
и другото - оказва се, че не влияе на престъпността според няк'ви неща, дето съм чел. Смис. теб вероятно би те стреснало, но защо очакваш това, което би могло на теб да ти послужи за назидание да свърши работа и с някой хаховец ?
Ми, когато доказателствата не са 100% уличаващи, нека лежи примерно до живот... Има случаи, когато нещата са очевАдни и не би било проблем за никого да му пуснат един куршум и да не го погребват даже...
Не, че нещо, ама ако изнасилят приятелката ми/примерно/, ще искам да го изкормя и влача с колата... Ти пак си развивай демократичните теории, ама съм сигурен, че и ти ще искаш същото...
лол и на теб ли ?
нас ни налазиха няк'ви в южния паркжълтият ми бегач
![]()
Мама им тъпа.
Макар че тва си е 50% моя вина, мързеше ме да си качвам колелото до вкъщи и го оставях във входа.
подозирам че ни пързаля антракса и се киска зад монитора
изнасям се аз от темата ;д