- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Русия връща смъртното наказание
милиционер
hahaha, classic misdirection.
Вкарай врага в обяснителен режим. Не става.
Все още
"Мнението ти щеше да струва нещо, ако освен колко е корупцията в ЕС дадеш колко е и в Русия. И след като сравниш БВП-то на двете, тогава можеш да говориш за корупция. "
Аз не съм 'фоб' дори харесвам Руснаците, повече от американците поне.
Проблема е, че ти, предавайки (вероятно) своята родина служиш на една сбъркана и долна държава, която се мъчи да се меси с мръсни ръце в България.
А конкретната тема е, че ти се опитваш да сложиш черно петно на едно от малкото нормални места за живеене на планетата, говоря естествено за повечето държави от ЕС, плюс Австралия, Канада и още няколко. И естествено те си имат своите проблеми, но перфектна система няма.
И понеже в твоята и още няколко глави бушува мнението, че света е двуполюсен и който не е с Русия е против нея, ти опитвайки се да подрониш авторитета на ЕС с най-прозрачна демагогия служиш на интересите на държава, която се управлява от живото въплащение на Адолф Хитлер.
И с най-голямата си наглост ми говориш за 'фобство'.
Засрами се.
милиционер, тоя аватар на Обама хич не те прикрива, позьор.
Аватара ми е сатира. Виж му ушите.
Все още не ставаш.
баси,русофоба,
ми да съм те карал да ми смеляш нещо, ти просто ми го натрапваш тва за русия, тая фобия може те разболее брат, носи негативна енергия в 5-тата чакра
с ауриса си говорихме за демокрация в България и направих сравнение с ес като демокрация образец, къв ти е тука русофобски проблем са.
виж ги ти, ауриса и тернала. като найлонови торбички в буря. Като нещо не им е добре, Пак НА Русия си си го изкарват.
ама на търнала в неистово яките му напъни да се представи за някъв супер демократ за пред очите хорски, яка му прозира милиционерщината.
хубава пенсия ли имаш, жилище от военните, тва онова?
просто тернала и ауриса си мислят, че живеем в приказка и всичко е черно на бяло нарисувано
сега очаквам да кажеш за Естония.
Естония нарочно САЩ я потдържат като гранична държава, както преди Русия нас.
според мен ти си дошъл в тоя форум за да може да се излекуваш от демона на миналия строи чрез духа на младите,
щото ти личи милиционерщината,
ама имаш късмет, че попадна на хора, демек мене и кораба![]()
Адекватно е, адекватно е . Ние първо не сме дисциплинирани колкото Германия, второ изостанали с 40 години в тяхната система и не ни позволяват развитие в конкуренцията, ми ни използват само да им купуваме продуктите хубавите. Разбра ли сега? Трето сме малка държава. А някои малки държави , просто ги потдържат изкуствено. И народопсихологията ни е различна. И както виждаш - всички капиталисти са на огромен дълг.
Да ни поддържат изкуствено, ти за това ли се бориш? Като гърците, да ядем и да пием без да работим?
Ако комунистите не бяха разсипали Правец можехме сега да заливаме Европа с български конфигурации.
Няма световна конспирация срещу славяните или Русия. Просто на Путин и на нашите крадци им трябва обяснение защо живеем в мизерия, докато те са преяли със власт и пари. Знаеш ли тея властоимащи от приватизацията, от европроектите, от държавните поръчки какви пари имат? Аз и ти можем да работим цял живот и няма да изкараме 1/1000 от тяхното богатство.
Толкова си тъп че просто някой ако те пречука на улицата трябва да го наградят вместо да го съдятWork ethos or work ethic represents the degree to which individuals place work at or near the centre of their lives. Persons with a strong work ethic regard hard work as intrinsically good and as almost a moral duty. In contrast, they regard leisure somewhat suspiciously because of its potential to harm both persons and society as a whole. The level of work ethos for each European country can be calculated using the inhabitants' opinions about the following five statements:
To fully develop your talents, you need to have a job,
It is humiliating to receive money without having to work for it,
People who don't work, turn lazy,
Work is a duty towards society,
Work should always come first, even if it means less spare time.
аурис, на теб повече внимание няма да обръщам