.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 268

Hybrid View

Мега фен
    милиционер

Мега фен
    hahaha, classic misdirection.
    Вкарай врага в обяснителен режим. Не става.

Все още
    "Мнението ти щеше да струва нещо, ако освен колко е корупцията в ЕС дадеш колко е и в Русия. И след като сравниш БВП-то на двете, тогава можеш да говориш за корупция. "

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Все още
    "Мнението ти щеше да струва нещо, ако освен колко е корупцията в ЕС дадеш колко е и в Русия. И след като сравниш БВП-то на двете, тогава можеш да говориш за корупция. "
    ми с ауриса говорехме за демокрация, а образец за демокрация на ауриса е ЕС, затова.

ся си отвори 5-тата чакра.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми с ауриса говорехме за демокрация, а образец за демокрация на ауриса е ЕС, затова.

ся си отвори 5-тата чакра.
    Сравни ми корупцията на ЕС и Русия спрямо техния БВП и тогава ела да ми говориш за корупция.
    Как да ти го смеля по-ясно?

Мега фен
    Аз не съм 'фоб' дори харесвам Руснаците, повече от американците поне.

Проблема е, че ти, предавайки (вероятно) своята родина служиш на една сбъркана и долна държава, която се мъчи да се меси с мръсни ръце в България.
    А конкретната тема е, че ти се опитваш да сложиш черно петно на едно от малкото нормални места за живеене на планетата, говоря естествено за повечето държави от ЕС, плюс Австралия, Канада и още няколко. И естествено те си имат своите проблеми, но перфектна система няма.
    И понеже в твоята и още няколко глави бушува мнението, че света е двуполюсен и който не е с Русия е против нея, ти опитвайки се да подрониш авторитета на ЕС с най-прозрачна демагогия служиш на интересите на държава, която се управлява от живото въплащение на Адолф Хитлер.
    И с най-голямата си наглост ми говориш за 'фобство'.
    Засрами се.

Мега фен
    милиционер, тоя аватар на Обама хич не те прикрива, позьор.

Мега фен
    Аватара ми е сатира. Виж му ушите.

Все още не ставаш.

Мега фен
    баси,русофоба,

ми да съм те карал да ми смеляш нещо, ти просто ми го натрапваш тва за русия, тая фобия може те разболее брат, носи негативна енергия в 5-тата чакра

с ауриса си говорихме за демокрация в България и направих сравнение с ес като демокрация образец, къв ти е тука русофобски проблем са.

виж ги ти, ауриса и тернала. като найлонови торбички в буря. Като нещо не им е добре, Пак НА Русия си си го изкарват.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    виж ги ти, ауриса и тернала. като найлонови торбички в буря. Като нещо не им е добре, Пак НА Русия си си го изкарват.
    В тема за Русия за какво да говорим, Пакистан ли?

Мега фен
    ама на търнала в неистово яките му напъни да се представи за някъв супер демократ за пред очите хорски, яка му прозира милиционерщината.

Мега фен
    ама на търнала в неистово яките му напъни да се представи за някъв супер демократ за пред очите хорски, яка му прозира милиционерщината.
    Нещо по темата?

Милицията и военните са винаги комунисти, моето момче.
    Овчарските кучета винаги са по-сити и привилегировани от овцете.
    Никаква идея как работи света.

Мега фен

Милицията и военните са винаги комунисти, моето момче.
    защо, винаги да са комунисти, обясни, нали си бил в системата (или не).

Мега фен
    защо, винаги да са комунисти, обясни, нали си бил в системата (или не).
    Копоите винаги са привилегировани и хранени от партията, кво повече да обяснявам?

Копоите винаги са привилегировани и хранени от партията, кво повече да обяснявам?
    Да ти кажа през комунизма хората са обичали държавата си много повече от сега и биха се жертвали за нея, а политиците ни не са били толкова корумпирани и са имали национално съзнание.

Мега фен
    хубава пенсия ли имаш, жилище от военните, тва онова?

Мега фен
    хубава пенсия ли имаш, жилище от военните, тва онова?
    Къде са ви аргументите момчета? Можете да говорите единствено за личности, а не за идеи.
    Дефенди, чувстваш ли се безполезен?

Мега фен
    Къде са ви аргументите момчета? Можете да говорите единствено за личности, а не за идеи.
    Дефенди, чувстваш ли се безполезен?

ми твоята личност ме заинтригува,

добре си значи, а карал ли си служебни мерцедеси,

имаш ли пистолет, стрелял ли си по лошите.

търнале много си тайнствен човек.

просто тернала и ауриса си мислят, че живеем в приказка и всичко е черно на бяло нарисувано

сега очаквам да кажеш за Естония.

Естония нарочно САЩ я потдържат като гранична държава, както преди Русия нас.

Мега фен
    според мен ти си дошъл в тоя форум за да може да се излекуваш от демона на миналия строи чрез духа на младите,
    щото ти личи милиционерщината,

ама имаш късмет, че попадна на хора, демек мене и кораба

Адекватно е, адекватно е . Ние първо не сме дисциплинирани колкото Германия, второ изостанали с 40 години в тяхната система и не ни позволяват развитие в конкуренцията, ми ни използват само да им купуваме продуктите хубавите. Разбра ли сега? Трето сме малка държава. А някои малки държави , просто ги потдържат изкуствено. И народопсихологията ни е различна. И както виждаш - всички капиталисти са на огромен дълг.

Мега фен
    Адекватно е, адекватно е . Ние първо не сме дисциплинирани колкото Германия, второ изостанали с 40 години в тяхната система и не ни позволяват развитие в конкуренцията, ми ни използват само да им купуваме продуктите хубавите. Разбра ли сега? Трето сме малка държава. А някои малки държави , просто ги потдържат изкуствено. И народопсихологията ни е различна. И както виждаш - всички капиталисти са на огромен дълг.
    Да ни поддържат изкуствено, ти за това ли се бориш? Като гърците, да ядем и да пием без да работим?

Ако комунистите не бяха разсипали Правец можехме сега да заливаме Европа с български конфигурации.

Няма световна конспирация срещу славяните или Русия. Просто на Путин и на нашите крадци им трябва обяснение защо живеем в мизерия, докато те са преяли със власт и пари. Знаеш ли тея властоимащи от приватизацията, от европроектите, от държавните поръчки какви пари имат? Аз и ти можем да работим цял живот и няма да изкараме 1/1000 от тяхното богатство.

Мега фен
    Ние първо не сме дисциплинирани колкото Германия...

Work ethos or work ethic represents the degree to which individuals place work at or near the centre of their lives. Persons with a strong work ethic regard hard work as intrinsically good and as almost a moral duty. In contrast, they regard leisure somewhat suspiciously because of its potential to harm both persons and society as a whole. The level of work ethos for each European country can be calculated using the inhabitants' opinions about the following five statements:

To fully develop your talents, you need to have a job,
    It is humiliating to receive money without having to work for it,
    People who don't work, turn lazy,
    Work is a duty towards society,
    Work should always come first, even if it means less spare time.
    Толкова си тъп че просто някой ако те пречука на улицата трябва да го наградят вместо да го съдят

аурис, на теб повече внимание няма да обръщам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си