- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За нашия общ познат Анархи
Хаха къде е сега анар6и да обере плодовете на това което пося
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
когато руснаците си връщат брестката крепост заварват руснаци минали на страната на немците
(в брест е избито цялото местно население вкл жени и деца някои са били изгорени живи и до днес мирише на мърша там)
и тия руснаци ги водят в гората връзват ги с бодлива тел и под танка
още им стоят костите там омотани с телта
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ама танка трябва да е на първа бавна скорост /не съм сигурен дали имат бързи и бавни/ и да се движи с половин км/ч!![]()
Уменито на руснаците да се избиват едни други никога не спира да ме изумява.
Те танкове има, ама не наши.
Е, не, за стрелянето ще ми трябва повечко време и цигански махали...![]()
аз имам 3 барети и 5 карабини, тея ваши танкове ще ги направя на мармалад