- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За нашия общ познат Анархи
Ami da,knigite ne mi stigat,ta vlizam tuka da se posmeq i da fantaziram zaedno s nqkogo.. :S
пияница
Човек понякога иска да помогне, но след определен момент осъзнава с каква утайка си е имал работа. В такива ситуации мога само да му се подигравам, смея, накрая да му се изплюя в лицето и да си тръгна.
Ако държиш да се сбием - следващия път когато съм в България ще отделя един ден само и само за да си доставя удоволствието да те наритам.
![]()
Абе не че нещо, ама Анархито си е здравичък, виждал съм го по снимки, пък повечето тука сте така ... да не обидя някого, ама пигмеи метър и шейсе 50 кила ://
Хубаво си правите ташака в нета, ама и него май много не го слуша главата като се изнерви и да не вземе някой да пострада накрая
smqtai az sam samo 1.75 60 kg , maiko ako me udari shte se razpadna omg omg :S
ххаххаах,
dafuq?
бях я забравилаhttp://www.teenproblem.net/forum/sho...0%D1%804%D0%B8 ^_^
Аве, анархито да не ви е изял закуските на всичките, когато е бил дебел?![]()
Нещо явно не съм навътре с форонните драми и не знам защо толкова много хора му се хвърляте.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ама той Anahernito нали имал куп татуси аз що не видях един? Дори на шкембенцето няма едно кирливо сърчице със стреличка?!
иначе до пиенето на водка с вас момчета ще ми доста приятно в буквалния смисъл
все пак група мъже като са на по чашка с подходящо мезе започват да говорят за политика
и без това го правя всеки четвъртък в клуба на пехотния полк с вас ще има разнообразие
:Д:Д:Д