- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- С кои потребители на форума бихте искали да се запознаете на живо? :)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
папугай
ричбич
блаб
жгхгжгх
карамела
с другите съм се виждала![]()
С npp, да го заведа във Ватикана.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Тамън с нея(за алхимичката говоря)
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
DisappointedDreamer, Karamella, tori, 102, papugai и Чачо.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
с galaxy и Rakshy
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
вършея кавички
селянка в софиа ;д
с никой, като чета токсичните ви коментари в темата със снимките не знам за какво ще си говорим, ако се срещнем
fanton1... По-точно както каза.. Да си поиграем с ножове... >: )
С Иваааааа
буба, галакси, пантерата, папугай, мое и иваааааа[а],мое и други, не ми пречи :Д
Rakshy, dreamwalker, Corb1225, FemaleEyes(но с него е почти невъзможно защото сиг вече се е самоубил), inewton, Meth, defender
Последно редактирано от LoveInfect : 07-09-2015 на 21:18