.
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Threaded View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Да започнем с млякото 0,1 процента например - Тези млека, съдържат мляко, колкото аз съм негър.
    От 5000 коремни преси на седмица файда няма, даже коремната мускулатура ще намалее драстично, тези коремни преси, които съм описал са напълно достатъчни, че и повече.
    Спринтовете + бавно тичане, са високо интензивна интервална тренировка, която топи повече мазнини и стяга мускулите.
    Относно зареждащите дни, някой хора имат 1 такъв на седмица, други на месец, а трети въобще нямат такъв ден.
    Организма се нуждае от полезна храна, която не е консервирана и правена в лаборатория. Хляб в зареждащ ден ??? Оо

Цитирай Първоначално написано от marian.dimitrov3 Виж мнението
    скачай на въже това е най-доброто кардио и най-лесния начин за сваляне на кг.
    Почни със загрявка на всички стави , крайници и сухожилия
    щом разполагаш само с тичане излез тичай , не ти знам възможностите но да речем 30 мин равномерно темпо , нито бързо нито бавно
    след като се пребереш почни с 3х20 половинки преси (за горната част на корема) почини 1 мин на всяка серия и по 1.30мин на всяко упражнение
    тук правиш 3х20 коремни преси
    третото упражнение ти е най-важно това са ти V-образните преси , ако не знаеш какво е това е вдигане на краката от лег
    завършваш с планк https://www.youtube.com/watch?v=pSHjTRCQxIw правиш го 3х40 сек

на другия ден ще ти е малко трудно ставането от леглото , но нали за това си тренирала. ако ти дойде лека програмата за корем , щом правиш по 150 коремни преди накрая направи 20 мин скачане на въже поздрави и успех
    Първо да прави кардио(тичане), после да прави коремни преси и другите упражнения????????

И накрая като не може да стане от леглото, ще я вдигнем с лебедка. И след като тича 30 минути, прави упражнения за корем, накрая пак ще я вдигнем с лебедката да поскача още 20 минути на въже.

И накрая ще остане само кокали и мазнини.
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-13-2015 на 00:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си