- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
според мен руснаците няма да го пуснат "султана" да вилнее на наша територия. Ние имаме с тях много общи възгледи както История, религия, ценностна система и прочее, както и сме от стратегическо значение на Балканите, но биха ни оставили за момент, за да ни накажат заради такива тикви като Плевнелив, Митов и останалата "демократична" паплач с партийни книжки в джоба. Еврогейците и Американците не биха се застъпили грам за нас, ако Турция предяви някакви претенции, те просто ще ни изтъргуват и потурчат под предтекст "защита на правата на човека".
Англосаксонското племе е такова, че то не приема други за нему равни особено пък славяни (християни). Също така съществува и една хилядолетна разпра между евреите (приели юдаизъма) и християните (славяни) тъй като ние (Волжка България) и русите сме спомогнали за прогонването им от Хазарския Хаганат (днешна Русия, Украйна, Казахстан) и доста за унищожаването им. Тези всичките мними евреи като Сорос, Блумбърг, Рокафелер, Ротшилд и т.н. са с хазарски корени приели еврейската религия (ашкенази), те не са наследниците на Израил тъй като истинските евреи са черно-мургави племена и са (сефаради, мизрахи, менаши). То е и очевидно тъй като климата на Израел предразполага предимно мургаво население. (справка палестинците). Аз лично кореняк рус-синеок арабин не съм видял, колкото има такъв толкова и такива като Сорос са "евреи"
Нещо много се отплеснах назад във времето, но горе долу там се крият първопричините поради които англосаксонския елит не ни обича нас българите и руснаците даже никак, като се има предвид кой го управлява този елит![]()
Последно редактирано от michaelis : 11-23-2016 на 07:57