- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в Библията,Бог и въобще в религиите ?
за съжаление, може да се окаже мъчно да угаждаш на истинския Бог, особено в такива усилни времена като тези сега, мислиш ли, че досега не съм страдал, та даже и най-тежки мъки понасях
npp, Понякога не виждаш ли един болен фанатик като погледнеш в огледалото?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BD%D1%82!!!
ADD TO REDUCE REDUCE TO DEDUCE.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Кое те кара да мислиш това?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
нпп, кажи какво се е случило с тебе в тия "усилни времена", да не те е бил някой сатанист от Плевен.
Доктора къде се изгуби?
подозирам, че е бил нпп, в кайлъка до плевен.
Къде е най- големия тъпанар?
нпп, май е женен мъж (без брак), жена му била много хубава, а той я е препоръчвал на свой приятели в нужда от секс за да им помогне, но на нея не й харесвало и той вече не я препоръчвал. Нещо такова ми разправяше веднъж.
а доктор сатан не трябва да го обиждаме с такива социумни квалификации като "мъж" и "жена", под нивото на бариерата му е.
може,
и аз исках да ми чукне среща с нея щото бях в нужда, ама той ме нагруби.
ми не знам, не съм си водил статистика, но май най-вече тук.
Аз като цяло не вярвам в религиите. Самата им същност, концепция... просто не е това което може да проникне до сърцето и душата ми.
Защото ако се замислите, религиите ни потискат. Говоря за хора, които искат да са вярващи и са вярващи и правят всичко според свежената книга на... съответната религия. Това, което имам в предвид е че в тези свещени книги има неща които потискат човека като индивид, като личност. Опитват се да накарат да се почувстваме зле, засрамени и грешни от това, което ни е присъщо.
За пример мога да ви дам 7-те смъртни гряха. Ако не знаете кои са, няма да ги изброявам, можете да ги намерите навсякъде в интернет. И всички тези 7 смъртни гряха са това, което сме ние като индивиди. Как може те да са смъртни грехове? По тази логика за да си безгрешен ти трябва да си някакъв роб или и аз не знам как да го нарека.
А какво да кажа за потисничеството в исляма в арабските страни? Това е пълна глупост. Там жените за нищо ги нямат - жената е един предмет, веж... там всичко е според религията. Това правилно ли е?
Относно моята лична вяра... аз вярвам в нещо висше, нещо към което душата се стреми... стреми се да достигне тези висоти. Естествено, грешките са част от живота и от това, което научаваме от живота.