Здравей,дал си си мнението си в темата ми,да приемам го и се замислям много.И сега ще ти кажа как стоят нещата. Сега както си седя като се сетя как бих изглеждам като гей.........не се виждам не го искам душевно,просто не се виждам като такъв.
Знам че за да съм гей трябва да искам да седя до момчета да гледам да се сближавам с тях,но аз въобще не ги правя тия работи и като седне момче до мен тръпки си ме побиват и се махам.
Сънувам момичета и доста искам да си имам приятелка,не използвам пубертета като прикриване (причина) но просто от това което всеки ми го казва с такова впечатление оставам...........Сега като се замисля май ми става от самия секс да става ми на всичко стига да е голо.......но не знам защо ми става,според мен е заради самия секс или как аз ще бъда така.А и съм голям спортист и рядко се случва да излизам и да се видя с ХОРА,по цял ден съм по залите и тренирам,може и това да е признак,защото се усъмотявам и приказвам само с момчета/мъже а с момиче вече 5/6месеца не съм излизал........ Според теб ?