.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Изневерявали ли сте на половинките си?

Има много подобни теми, но ...

Изневерявали ли сте до сега? Признахте ли си пред половинката? И бихте ли изневерили при 1-ва възможност?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Изневерявала съм на бивш, доколкото може да се сметне за изневяра това на тази възраст.. Не съм му казала, не сметнах за нужно, с въпросния бяхме точно пред раздяла, много време не вървяха нещата. Дори не съжалявам, трябваше много по-рано да се осъзная и да му тегля майните, с извинение.
    Ама нищо, поуката е взета, както за едното, така и за другото.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не съм досега и не бих. Имам доста вяра във себе си в това отношение(в момента).
    Ако съм с някой, значи съм с него; мога да го целувам и да го чукам колкото искам.
    Защо ми е друг? По-добре да не го мъча и да го скъсам по принцип.

Естествено не казвам, че никога не бих го направила, защото имам цял живот пред себе си.
    Не знам какво може да стане днес, след месец или години.
    *сън*

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Да, на бившия с настоящия, и не се гордея с това. Той беше далеч доста време и аз исках да се разделя с него очи в очи,не по телефона. Казах му веднага щом се върна и смея дя твърдя, че той го прие доста тежко, но с разбиране. Останахме приятели, говорим си често, той все още ме обича и иска да съм щастлива дори да не е с него.
    На настоящия си приятел не бих изневерила, дава ми всичко от което се нуждая, дори повече. Ако поискам някой друг първо бих се разделила с него и тогава. Но в момента той е целия ми свят, дори не си представям някой друг да ме докосва. За първи път съм толкова влюбена.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    доколкото може да се сметне за изневяра това на тази възраст..
    Добре казано!
    На въпроса "бихте ли изневерили при 1-ва възможност?" Бих казала ,че не трябва да робуваш на някого..И ако го усещаш и го искаш ,не трябва нещо да те спира.. въпреки последствията..
    Аз лично съм изневерявала.. Това беше и причината да се разделя с бившият си..той беше готов да продължим ,но аз не харесваш начинат по който приема нещата.. Със сегашният ми партньор е по-различно ,не съм му признавала ,но съм намеквала ,че и да му изневеря никой нищо лошо няма да ми направи и няма да ме бие ,ами напротив да го успокоява това ,че ще ми е хубаво както и с него

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Изневерявала съм на бившия си приятел, никак не се гордея с това. И няма да кажа 'никога вече', но като си спомням колко наранен беше, а и начинът, по който се чувствах самата аз след това, определено не искам да го причинявам нито на себе си, нито на което и да е друго човешко същество отново.

Мега фен Аватара на tori
    Никога не съм изневерявала физически, но преди да се разделя с бившия, се появиха някакви мисли (!!! дори не чувства !!!) към настоящия човек, с когото съм, и това беше една от причините да приключа. Не харесах насоката, в която отивам, защото смятам, че по тоя начин предавам и себе си, и него. Ще ми се да мога да кажа, че никога не бих направила това, но не мога, защото не знам какво би станало занапред с мен и връзката ми. Засега обаче не мисля, че искам който и да е друг на по-малко от метър от мен. :д
    Ако той ми изневери и разбера, бих го удушила с бодлива тел и бих изхвърляла трупа му някъде по контейнерите, за да видят всички, че живея природосъобразно и си изхвърлям боклука където е нужно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Веднъж. По принцип бях твърдо убедена, че никога няма да го направя, ама... Имах почти двумесечна връзка тогава. Обаче, момчето някак ме притискаше, а не се чувствах готова за нещата, които той искаше от мен. Искаше да идва да живее в моя град - по принцип няма лошо, но проблема ми с това беше, че не исках да се мести само заради мен. Техните и без това не одобряваха много връзката ни, представях си колко щяха да ме намразят, ако сина им напусне университета и заебе всичко там, само за да дойде при мен. А мисълта за дълга, стабилна връзка с него ме плашеше поради няколко причини - скоро преди да го срещна бях приключила друга дълга връзка; наистина се чувствах притисната, прибързано ми се струваше всичко; иии тъпо може да прозвучи за някои хора, но за мен беше огромен проблем - сексът не ни се получаваше(поне за мен не беше хубав). Пък и връзка от разстояние - вярно, имахме възможност да се виждаме всяка седмица, ама все пак не знае човек, кога ще има нужда от другия и съм против такива връзки по принцип. Та, така се случи, че бяхме на един купон с бившия ми и се случиха нещата. Честно, не се оправдавам с алкохола ни най-малко, но ми липсваше най-вече хубав секс. Стана каквото стана, чувствах се отвратително след това и още след няколко часа говорихме с(вече по моите сметки бивш, ама по негови още настоящ) приятел и скъсахме. Реално тогава точно не му казах всичко, премълчах си за изневярата, щото не исках да му сипвам много наведнъж, не исках да му е много гадно. Мина малко време и събрах сили да говоря с него и да му кажа, че съм спала с другия тогава. Прие го прекалено добре, което пък ме навежда на мисълта, че щом не е толкова голям проблем за него, кой го знае какво прави като ме няма мен и по-добре, че не съм дала шанс на тази връзка. Мда, в общи линии сега още повече си мисля, че изневярата не е за мен и не бих тръгнала да изневерявам. НО се научих, ако в една връзка нещата не вървят гладко да я прекратя веднага. Повече не искам да съм с някого, но да се чувствам некомфортно(било то притисната, незадоволена или друго), за да не идва времето, в което дори да се замислям за друг.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Нека започнем кофти връзка с идеята, че някой ден нещата ще се оправят. Мъдри, мъдри мисли.
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-07-2015 на 14:00

^Ако визираш мен, то връзката беше добре до момента със секса. Момчето се държеше прекрасно с мен, отношенията ни бяха страхотни. Но нали все някога идва момента със секса. От там вече, като не ми беше хубаво и почвах да забелязвам и другите негативи и да ми правят силно впечатление. Единият зъб като се счупи и почваш да преглеждаш всички останали.

Не съм и нямам желание. Не бих му изневерила, защото той ми дава всичко, от което се нуждая. Ако след години ми щукне, че искам да правя секс с друг, значи връзката ни вече е приключила.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не не съм но на мен са ми изневерявали

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не съм и нямам желание. Не бих му изневерила, защото той ми дава всичко, от което се нуждая. Ако след години ми щукне, че искам да правя секс с друг, значи връзката ни вече е приключила.
    [B]Иначе на предния ми приятел не му бях казала за изневерите. Той беше толкова чувствителен, влюбен, наивен и неопитен, че само това му липсваше, да му кажа и че съм била с други. Просто аз не го взимах на сериозно, а той мен - да. Реших да премълча, а дали той се е съмнявал, не знам.
    Интересно е как хората се променят за половин година ...

По темата: НЕ!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Брои ли се? Ако сме скъсали, отидох преспах с друга и после пак тръгнахме. (Нещо, което не възнамерявах, а и след 1-2 седмици скъсахме окончателно) казах си всичко още като тръгнахме след секса.. уж го прие, после аз я скъсах и без т'ва не вървеше.
    Като цяло съм против изневерите и не бих го направил, ако ми се приебе друга просто ще се разделя с първата.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на an7raks
    Започвам да се съгласявам с фишката, че има повече курви от необходимото...

Не съм и мога да бъда 100% сигурен, че няма да го направя и за в бъдеще.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    хахахах

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението

До колкото разбрах в темата е поставен въпроса дали изневеряваме на сегашното гадже. Ако това е въпросът, не не изневерявам и нямам желание да го направя.

Ако се пита за минали връзки, това вече е друг въпрос. И не, не съм се променила толкова драстично, колкото явно си мислиш. Когато срещнах човек, който ме задоволява на всякакво ниво, дава ми всичко, от което имам нужда и ме обича, нямам защо да му изневерявам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Започвам да се съгласявам с фишката, че има повече курви от необходимото...

Не съм и мога да бъда 100% сигурен, че няма да го направя и за в бъдеще.
    ++
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на an7raks

До колкото разбрах в темата е поставен въпроса дали изневеряваме на сегашното гадже. Ако това е въпросът, не не изневерявам и нямам желание да го направя.

Ако се пита за минали връзки, това вече е друг въпрос. И не, не съм се променила толкова драстично, колкото явно си мислиш. Когато срещнах човек, който ме задоволява на всякакво ниво, дава ми всичко, от което имам нужда и ме обича, нямам защо да му изневерявам.
    Ми, като не ти задоволява всичките нужди, го зарежи, недей да се чукаш зад гърба му...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Винаги ли сте толкова благоразположени към съфорумци или просто аз в последно време попадам само на кофти теми?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    Със сегашният ми партньор е по-различно ,не съм му признавала ,но съм намеквала ,че и да му изневеря никой нищо лошо няма да ми направи и няма да ме бие ,ами напротив да го успокоява това ,че ще ми е хубаво както и с него

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Винаги, иначе никоя няма да ме уважава

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^Ако визираш мен, то връзката беше добре до момента със секса. Момчето се държеше прекрасно с мен, отношенията ни бяха страхотни. Но нали все някога идва момента със секса. От там вече, като не ми беше хубаво и почвах да забелязвам и другите негативи и да ми правят силно впечатление. Единият зъб като се счупи и почваш да преглеждаш всички останали.
    Аз също мисля като теб, че в една връзка секса не върви ли, то няма смисъл. Който казва че секса не е важен или малко важен в една връзка, не му вярвам или няма достатъчно натрупан опит.

По принцип въпроса на темата е "Изневерявали ли сте на половинките си".
    Важното е, че разбрахме за новия, който ти пасва идеално, браво
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-07-2015 на 17:34

Никога не съм! Не мисля и ч, ще го направя, но все пак ..никога не казвай никога. Понякога не знаем какво правим Знам какво е да ти изневерят, знам колко тежко беше за мен.. Това е друга причина поради, която смятам, че не бих го направила...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си