.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Малко попреминала тема, но не виждам смисъл да отварям нова.
    Според мен връзката от разстояние е изпитание за любовта. Най-сигурния начин да се разбере дали хората си имат доверие и се обичат истински. Колкото и клиширано да звучи, когато обичаш истински, разстоянието е без значение. След по-малко от месец връзката ми преминава в тази фаза. Сигурна съм, че искам да съм с моето момче и съм готова да го чакам да се върне колкото трябва. Обаче непрекъснато си мисля как няма да го усещам до мен, да го прегръщам и целувам, да усещам парфюма му... Ще се виждаме и чуваме редовно по Скайп, но физическата близост... Разговаряхме по тази тема и той ми каза, че няма да бъде лесно, но иска да опитаме. Казва ми, че не иска да ме ограничава, а да ми даде свобода, понеже ми предстои да се срещна с много нови хора и тн... Усещам, че иска да бъдем заедно, но изпитвам и един страх, че като замине всичко ще приключи. А аз не мога да си представя живота без него. Таа, може би ще се повторя с някое предишно мнение, но такива връзки според мен са нож с две остриета. Всичко зависи до голяма степен от двамата души във връзката, дали си имат доверие един на друг и имат сили да чакат... Защото ако търпението и любовта не идват и от двете страни, няма бъдеще за такъв вид взаимоотношения.

Рано или късно пропада ( личен опит ). Даже момичето май е още само. Уговорки да дойде в София, но не стана и сметнах, че не мога да поема такава отговорност и накрая и казах да забрави за тези предложения ( тя сама се дърпаше и аз реших да я пусна и после уж почна да го мисли, само, че аз сложих края( едва ли не трябваше да седя нон стоп пред скайпа за да си пишем ). Даже ако не видиш човека в лице в лице не става и това си е. Можеш да срещнеш някой друг. Все пак твоя случай е друг ( при теб има така що годе по голям шанс, но винаги съдбата може да се намеси и да му прати друга както на теб друг ).

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Може да кажете, че съм прекалено малка и незряла за тези неща, но съм напълно сигурна, че това е човека за мен и знам, че имам търпението и силите да издържа. Надявам се да успеем да минем през това и да продължим да сме заедно.

http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си