- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Събудете се!
наистина си тъп
хич те няма
не се прави на ударен, виж таблиците и в двата поста.
Естесвено е, че след като отварят границите милион и половина българи ще избягат.
Ти видя ли го това, което ти пратих, как още преди падането на комунизма естествения прираст става отрицателен, знаеш ли изобщо кво е естествен прираст?
Тъпак разгледай таблиците!! Нали искаше достоверна информация. Да няма конспирации. Ето ти от уикипедия ти извадих, ама ти не четеш! Там много добре е даден отрицателния естествен прираст след 1989 и положителния до тогава.
Ненормален. Да се изселваме всички, това ти е целта май на теб.
Не знам кво да кажа... думите ми ме предадоха...
Имбецил, това което ти постна се дължи на по-високата продължителност на живота, кризата с намаляване на раждаемостта започва още от 1960-та година.
Украйна.
Средна продължителност
на живота (200
- мъже
- жени 68.08
- 62.24
- 74.24
Направо са станали безсмъртни.
. Днес семействата не правят деца, заради кризата и мизерията.
Украйна, ...
да си поговорим и за Никарагуа като сме почнали?
Научи се да линкваш с източник, тая таблица не се чете.
Кво стана бе, що махна таблицата, да не се оказах прав?
Няколко вида - без специалността да ми е икономика при това. По съвсем отделен предмет път смятах разходи, включително и при какви условия се outsource-ва.
А ти си гОла вода и на елементарни въпроси не можеш да отговориш. (Пенсията, драги, пенсията...)
Даже не можеш да кажеш какво е естествен прираст, бе, дявол го взел, а това се учи по география в... 9-10-ти клас.
Млъкни и не се излагай, от елементарни неща нямаш никаква представа.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-21-2015 на 13:40
Това капитализма е като да се продадеш на дявола, за да станеш богат. Повечето хора точно така правят, злоупотребяват и хиляди умират от глад заради тях. Дори има експеримент. Кой е по-щедър и съпричастен - богатия или бедния. Излиза, че бедния има по-голям шанс да даде от джоба си или да не злоупотреби от богатия. Така и става. Хората масово се интересуват само от материалното, каква кола ще карат и прочие. И тези предприемачи са поставяни като пример за подлежание. Тези хора управляват системата.. Баси.
„Все по-силно съм убеден, че светът съвсем не се дели на добри и лоши хора, на леви или десни, на вярващи или невярващи, а главното деление, което има значение за нас, е на хора, които могат, и на хора, които не могат. С други думи – на творци и на паразити. Има различни видове творчества, както има и различни видове паразити. Селянинът, който сее на нивата, е творец, жената, която ражда и отглежда деца, е творец точно толкова, колкото Айнщайн, Бетовен и Достоевски са творци. Този, който прави обувки, е творец, клоунът на сцената е творец, бръснарят на ъгъла е творец и т.н.”
Ама паразитите обират парата. Дори циганите ни май носят ползи... преработват боклука...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.