.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    OnceUponATime
    Guest

'Паричен проблем '' и ''дилема'' //Крадене на пари от ''Online 'приятели''

Та здравейте, та като за начало аз съм момче на 17 години, ''дилемата'' която се опитвам да направя или ''проблема '' е че мога да направя драстична сума пари от играта която играя лъжейки хора с който съм играл над 7 години, тоест казано накратко да продам неща който не са мой а на хора който познавам от години, но познавайки ги само в Интернет пространството/ Всички са от различни държави, тоест не ги познавам лично.
    Сега на въпроса защо е в графа ''у дома'' [Първо не видях друга ''графа'' в която да я вмъкна] и общо взето това е понеже наскоро 1 от сътрудниците на баща ми го измамиха с над 17хиляди евро+ други двама с близо до тази сума пари, тоест от 4 човека 1 прибра всичко и замина за друга държава оставайки другите 3-ма с ''хуй в устата''.
    В момента буквално няма останали пари докато успеят да го намерят а шанса това да стане е 1 към 1000, а единствения мой начин да направя ''бързи пари и да му подпомогна е да направя гореспоменатото,[цялото нещо го обмислям понеже баща ми ме попита дали мога да намеря пари понеже и преди съм правил доста от въпросната игра].
    ''Тоест съм между чука и наковалнята''.
    Почти съм сигурен че на доста хора ще им се стори смешно, '''на кой му пука за Online приятели, след като не ги познаваш лично, но 7-8 години са си 7-8 години, а това е 1 идея да потъпквам всички принципи който имам.

Съжалявам ако съм изял някоя запетая или препинателен знак/правописна грешка ще редактирам когато имам време.
    ако не е правилната ''графа'' модератор може да я премести ако сметне за добре.

/Мислих да пускам подобна тема в друг сайт който е английски понеже ''Game For living'' и общо взето такива ситуации са по често срещани там, но ми е интересно какво бихте направили вие на мое място.
    Последно редактирано от OnceUponATime : 02-13-2015 на 15:14

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако са американци или англичани давай смело.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от OnceUponATime Виж мнението
    че мога да направя драстична сума пари от играта която играя лъжейки хора с който съм играл над 7 години
    Как, ще завиваш и техните шоколади ли ?

OnceUponATime
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Как, ще завиваш и техните шоколади ли ?
    да в станиол, да ти пратя малко?

Цитирай Първоначално написано от OnceUponATime Виж мнението
    да в станиол, да ти пратя малко?
    Няма нужда, събирй пари и си плати пътя към страната на желанията.

Супер фен
    mnogo qko sh preebesh horata ama tva sa pari vse pak, davay .. na mene mi beshe gadno kato lujesh malkite lapetii, pa smqtay za hilqdi evro

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    а що не ги питаш, може пък да те съжелят?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ако са американци или англичани давай смело.
    Надявам се и ти и автора да се шегувате

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако са дали реални пари в техните акаунти и вземеш бърникаш в тях могат и да те осъдят даже
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Надявам се и ти и автора да се шегувате
    Аз съвсем сериозно говоря. На тея колкото и да им откраднеш все ще е по-малко, от колкото те са откраднали от нас.

Аз съвсем сериозно говоря. На тея колкото и да им откраднеш все ще е по-малко, от колкото те са откраднали от нас.
    Все "вие" сте жертви, ограбени от целият свят, все някой ви е длъжен. Най-много мразя хора, които се държат все едно, че живеещите в Англия, САЩ и някои други западни държави имат дърво с пари растящо в градината.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Все "вие" сте жертви, ограбени от целият свят, все някой ви е длъжен. Най-много мразя хора, които се държат все едно, че живеещите в Англия, САЩ и някои други западни държави имат дърво с пари растящо в градината.
    Обикновените хора може би не, но управляващите на тази "държава" (САЩ) я издържат точно благодарение на заграбването от по-малките държави.

anonymous708973
    Guest
    С малкия пропуск, че ти предлагаш да се краде от нормални, редови, обикновени американци, нали? Не от управляващите.
    Къде е логиката?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ето какво се случва, когато дискриминацията стигне твърде далеч...
    RapExotic, я ми кажи, мама или тате ти ги наговориха тия работи?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Според мен не е добра идея.
    Вслушай се в съвестта си.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ето какво се случва, когато дискриминацията стигне твърде далеч...
    RapExotic, я ми кажи, мама или тате ти ги наговориха тия работи?
    Къде видя дискриминация? Това са факти, които всеки непристрастен човек може да види (казвам непристрастен, тъй като потребителката, която повдигна темата май живее там и е нормално да не иска да хапе ръката, която я храни). И не - не ми го казаха мама, татер леля, чинка, Юксел Кадриев или някой купен политолог, а го твърдя, като човек, който след една година се дипломира като икономист. Интересно ми е вашата представа за САЩ на какво се гради? На филмите и новините ли?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С малкия пропуск, че ти предлагаш да се краде от нормални, редови, обикновени американци, нали? Не от управляващите.
    Къде е логиката?
    Така е. Винаги народа обира пешкира. Все пак той избира управляващите (или поне би трябвало да е така).

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^безпристрастен е думата.
    Както в България, така и в САЩ има и бедни, и богати хора. Това, че някой се е родил на определено място не ти дава никакво право да крадеш от него, simple as that.
    Кражбата е от конкретна личност, не от държавата, така че ако вземеш парите на някого, по никакъв начин няма да 'отмъстиш на гадните американци'.

Къде видя дискриминация? Това са факти, които всеки непристрастен човек може да види (казвам непристрастен, тъй като потребителката, която повдигна темата май живее там и е нормално да не иска да хапе ръката, която я храни). И не - не ми го казаха мама, татер леля, чинка, Юксел Кадриев или някой купен политолог, а го твърдя, като човек, който след една година се дипломира като икономист. Интересно ми е вашата представа за САЩ на какво се гради? На филмите и новините ли?
    Как да не е дискриминация бе, душата? Току-що ми каза "Мразя те, щото живееш до морето, ама тва не е дискриминация". Ти сериозно ли?
    За протокола - не казвам, че американската управа е цвете за мирисане. И аз не ги харесвам много като държава, но едно е да не харесваш управниците и съвсем друго да съдиш народа на дадената държава по това. Дай сега да намразим България, щото ББ и всички около него са боклуци.
    Последно редактирано от Lilanda : 02-27-2015 на 14:43

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    За протокола - не казвам, че американската управа е цвете за мирисане. И аз не ги харесвам много като държава, но едно е да не харесваш управниците и съвсем друго да съдиш народа на дадената държава по това.
    Американците са по-зле от управляващите им, а ти трябва да се научиш да си мълчиш, защото малко знаеш, но много говориш.

Ти па си мноо убав.

Комплименти ли си просиш ?
    И ти си хубава, вътрешно, анархито може да го потвърди.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Кажи ква е схемата за 20 кила не са малко пари
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Service before you can try to do three things: 1. Restart the phone. 2. Settings -> Manage applications -> "Camera" -> Delete data and cache. 3. Only then "return to factory settings."
    testking VCPN610

Супер фен Аватара на Rafa7a
    По-добре недей, защото така крадеш хляба на някого. Представи си, че ти си в тяхната ситуация. Яко ли ще ти бъде?
    П.П.: Играта CS:GO ли е?
    Последно редактирано от Rafa7a : 03-03-2015 на 10:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си