.
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Threaded View

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Аз пък не виждам нищо лошо в идеята с медицинското, особено ако са непълнолетни и го отнесат родителите им - в тоя случай предполагам родителите им ще са доста неприятно изненадани и ще имат доста проблеми. В случай обаче, че на родителите изобщо им пука. Има и опцията още повече да се озлобят и терора да продължи, но пък тогава може да е едно безкрайно вадене на медицински и проблеми за тях и за теб. Няма един отговор какво да направиш, всеки може да ти даде идея и ти да прецениш как да действаш, но според мен, ако отвърнеш с бой, после те пак ще те бият, ти пак ще ги дебнеш един по един да ги биеш, те пак ще се събират на група да те бият и така, докато порастнете достатъчно, че да разберете, че боя не е никакво решение и не показва по никакъв начин, че си по-добър от другия...
    Не виждаш нищо лошо, защото си жена. При мъжете е друго - признак на страх и слабост.
    Авторе, записваш се на бойно изкуство. Там те учат как да се справиш с няколко човека наведнъж. Кат речеш и аз мога да те науча, не е голяма философия Важното е да се защитаваш. А още по-важно е да не нанасяш телесни повреди с предмети. Като цяло телесни повреди. Защото тогава не ти, а те ще си вадят медицинско и ТИ ще имаш проблеми, за които реално нямаш вина. В кой клас си? А те? Май нищо не спомена за години.
    Едит: сега видях че има втора страница xD
    Не са много големи, никак даже.
    Ако те е страх да удариш, ще продължават да те бият. Ето ти една моя история от първата ми година в училище: бях доста дребничка, а 4-5 момчета от класа ми имаха хоби да ме бият. Обикновено ме тормозеха поотделно. Не се защитавах, защото родителите ми бяха забранили да се бия, а като си знам късмета с тях, както и да се върти ситуацията, аз щях да го отнеса. Но на рождения ми ден, за подарък решиха да ме нападнат в екип. Е, кипна ми и всички се озоваха на земята. Оттогава не са ме занимавали.
    Целта е да покажеш, че не могат да те тъпчат. Избери си - или продължаваш със страха да удариш и боят става част от ежедневието ти или им показваш как се рита и нямаш повече проблеми (надявам се).
    Последно редактирано от per-dead : 02-18-2015 на 14:32

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си