.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: помощ?

Exclamation помощ?

Не бях сигурна къде да напиша темата ,но май тук е най-подходящо . Така ,ученичка съм , 11 клас и имам сериозна връзка - 1 година . С приятеля ми рядко правим секс ,той е 12 клас и ,или учи ,или нямаме терен . От близо два месеца не сме имали време за секс и тази седмица ще се отвори парашута . Искам да го изненадам да направя нещо ,което да го изненада . Бельото не и фактор ,защото аз винаги съм с хубово . Мисля си за свещи ,вино ? Другият проблем е ,че няма да имаме особено много време .... имам нужда от съвет ,помагайте .

Можеш да приглушиш малко светлината да придадеш романтичен вид, както и можеш да разкръснеш по леглото листенца розички, но това е по твое решение ако прецениш за добре, също така можеш да му направиш стриптийз.
    Защо да нямате много време.

Ограничен е терена заради родителите . Но разполагаме с 3 часа някъде ,което е достатъчно ,за да направя нещо такова мисля ...

Предполагам че тия 3 часа ще ви стигнат.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, то има разлика между хубаво бельо и еротично, ама както и да е.
    Свещите и виното звучат добре, листенцата от рози ми идват малко лигави за момче, но стриптийза не е лоша идея. Можеш и да му вържеш ръцете с едно шалче и да може да те докосва само с устни и език докато не го развържеш. Най-добре е да се водиш от неговите предпочитания обаче. Ако ти е споменавал какво би искал да пробвате би било добре.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абе, то има разлика между хубаво бельо и еротично, ама както и да е.
    Свещите и виното звучат добре, листенцата от рози ми идват малко лигави за момче, но стриптийза не е лоша идея. Можеш и да му вържеш ръцете с едно шалче и да може да те докосва само с устни и език докато не го развържеш. Най-добре е да се водиш от неговите предпочитания обаче. Ако ти е споменавал какво би искал да пробвате би било добре.
    Няма да е лошо, ако сложи еротично бельо, на него ще му хареса, едни жартиери да сложи и примерно бюстие.

Повече от фен Аватара на karucar7
    Не, моля ви много, деца това не е аспиринско, което правите.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Скорпионка Виж мнението
    Можеш да приглушиш малко светлината да придадеш романтичен вид, както и можеш да разкръснеш по леглото листенца розички, но това е по твое решение ако прецениш за добре, също така можеш да му направиш стриптийз.
    Защо да нямате много време.
    Розичките по леглото ги забрави, другото съм съгласен, но най-много ще го впечатлиш със стриптиза, дори и да не си толкова добра, той ще го оцени и ще значи много за него, успех!!!

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Розичките по леглото ги забрави, другото съм съгласен, но най-много ще го впечатлиш със стриптиза, дори и да не си толкова добра, той ще го оцени и ще значи много за него, успех!!!
    Да, прав си, че това с розичките по леглото беше глупаво, но това ми дойде на акъла.
    Пробвай това със стрипийза, ще го зарадваш много, дори и да не ти се получи добре, акко го правиш за пръв път с времето ще задообрееш.

благодаря ви ,ще пробвам със стриптийз ,може би и чаша вино ще свърши добра работа .

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Извърти му един звучен шамар да го бутнеш на леглото и му направи свирка с повече врътня. Ако не ти се разсърди - ще те помни завинаги.

Мега фен Аватара на baby_baby
    "Бельото не и фактор ,защото аз винаги съм с хубово" - Това ме разби никога не е зле да разнообразяваш с по-различно бельо от твоето примерно корсет с жартиери или чорапогащник на дупки

За времето нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си