- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космите проблем ли са?
Извинявам се за въпроса но се чудех дали те наистина са проблем!!!!
черни,слабини
Зависи от това дали на теб ти пречат. Всеки си има различни предпочитания.
не ме блазни идеята за окосмяване там. ти си знаеш ( :
Не питай нас, питай гаджето ти. Мен не ме кефят косми в тая област, каквито и да са - руси, черни.. не. Обичам да е гладко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мен лично ми е адски противно. Изглежда ми нечистоплътно, имах едно гадже, отказваше да се обръсне и все ме питаше защо никога не правя "орален" с него - ми не искам да ти се доближавам до космалаците, бе пичНо пък може да има хора, на които не им пречи
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Пък аз не обичам бръснати мъже там, странно ми е ако някой има косми навсякъде но не и там :д или да има навсякъде, или никъде.
Та, питай приятелката си.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Махай ги, все пак е много по-комфортно.
Да не си педерас, че да се бръснеш там.. Просто спазвай добра хигиена.
Лятно време спазвай каквото искаш, ти бъди навсякъде като персийски килим, трябва да не излизаш от банята….
Аз като мина покрай не такива педали като теб, ми се повръща. Ти на мен за хигиена не може да ми говориш, ама грам......
Ходи си със житните култури под мишниците, чепа и ходи брадат като поп, после ми обяснявай за правилно миене. Излизаш от банята целия рунтав, като гибон и след 30 минути вече миришеш на не педал....
Точно такива, като се доближат до мене, не миришат на пот, а ми на оцет.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-25-2015 на 17:59
Виж сега, дай да си говорим истини и сериозно
Точно ти 40+ годишен ръкоблудник, правещ се на лош в тинейджърски форум, имащ форума за хоби и място, където да си избива комплексите. Какво изобщо правиш в такъв форум, след като един съвет не си дал(поне аз не съм засичал такъв). Започвам да се съмнявам, дали момиченцата искаш да впечатлиш или момченцата, тъй като попадам не един път, на постове съдържащи все мъжка любов.
Аз не съм виновен, че си отхвърлен от обществото извън форума. Хора като теб ги съжалявам по принцип, но ти си изключение.
А ти си ходи миришещ на пот, целия в косми, жените се възбуждат от миризмата на тигър.
Дано си намериш женa и дай боже, да не завършва на jpg/png/gif .
Не разбирам кое му е педалското на тва мъж да си маха козинката отдолу... Кви са тия простотии, педалско било. Не става въпрос за скубане на вежди все пак.
Хахахх, специално за задника ми е много интересно защо му е на мъж да си го бръсне, при положение, че никой няма работа там...![]()