- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Имали ли сте такъв проблем , че след 7-8 часа след полов акт да имате болки ниско в кръста подобно ПМС ? Трябва ли да се притеснявам ? Впрочем преди няколко дена ходих на гинеколог и той каза че нямам никакъв проблем с яйчниците като кисти , направиха ми микро и всичко си е в нормата , обаче сега след уриниране чувствам парене и по време на самия акт ме болеше.
Случвало ми се е да ме боли, възможно е да си била сухичка и затова да те е боляло по време на акта.
При мен нямаше проблем, така и не разбрах защо ме болеше ниско в кръста, ходих на доктор, но нищо нямаше. Мина от само себе си, можеш да изчакаш един ден и ако не мине отиди все пак да потърсиш лекар.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Да случвало ми се е но няма от какво да се притесняваш
И на мен ми се е случвало,но преминава бързо.Ако станат по-силни болките или не отшумят до 24 часа,отиди на лекар.
При мен се е случвало само след доста бурен секс. Иначе паренето при пишкане може да се дължи на цистит, но ако е само веднъж те е боляло, според мен няма от какво да се притесняваш.
И на мен ми се е случвало, обаче преминава до час примерно.
Не мисля, че има от какво да се притесняваш, може наистина да си била по-суха или да е било малко по-бурно също, все пак е доста чувствителна зона.
Не се притеснявай![]()