- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- упрражнения за стягане на дупе
Клек, глутеус машина.
Но моето мнение е, че каквито и упражнения да правиш, каквито и добавки да взимаш без хранителен режим нещата няма да станат. Следи си калории, белтъци, намали въглехидратите.
Някой пробвал ли е 30-дневно предизвикателство с клекове? Мисля да пробвам, но не очаквам резултатът, който са описали. Това са 30 дни все пак. Ако някой има опит да сподели.
^Що да е иновация, отдавна го знам това - 30 days squat challenge.
абе по-добре вземи шангата и клекни 12 пъти , после повтори още 3 пъти, по-добре ще ти се оформи дупето,отколкото тези безмислени 100 клека
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
И какво е вся пак 30-дневното предизвикателство с клекове, за тези не информираните като мен![]()
оп, включвам се отново с друг въпрос, ако можете да помогнете..дайте препоръка за някой свестен крачкомер да си инсталирам на телефона![]()
Не се занимавай с глупостиСмисл просто ходи, не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Сложи си цел да ходиш 10 км на ден и всичко е гг
дам и се успивай и моткай, за да закъсняваш и да тичаш към автобуса, както правя аз примерно...
направо ми доставя някакво удоволствие да закъснявам![]()
Дори когато е нещо важно пак успявам да закъснея, не знам как става
Иии да, супер готино е ;д
като видя, че имам час да ям и да се оправя и ми идва едно такоова да си легна и 40 мин да минат в youtube
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Изчислиха защо отиването изглежда по-дълго от връщането
http://www.blitz.bg/news/article/344251
------------------------------------------------