Здравейте!
Попринцип,не съм вярващ човек.Днес обаче попаднах на странно видео,в което е показано едно много странно и непознато за мен нещо,а именно духовете и тайната организация на илюменатите.Стана ми много интересно и реших да проуча какво точно означава това.Стигнах до извода,че това са хора,които управляват света по незнайни как за мен причини.Щом управляват света те най-вероятно управляват и медиите,а заедно с медиите манипулират съзнанието на хората.Научих за сатанистките знаци и азбука,с които Сатаната кореспондира със своите чеда,ако мога да ги нарека,неговите привърженици...Попаднах на най-различни клипове,в които се говори за сатанизма..има толкова много знаци,които използват известните на всички певци по света..като Beyonce,Eminem,Katy Perry и т.н.Съответно те са сключили сделка с дявола,от която няма връщане назад..Сега искам да попитам това всичко,което написах истина ли е или това "тайно общество" е просто някаква измислица,която всява страх в хората.Моля някой по-запознат да ми обясни подробно.