- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Потресена съм.
спрете да гледате филми
сащ и култура е магаре и реактивен самолет
ето американска култура
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hp...dd&oe=55B9429B
Последно редактирано от haritov : 03-18-2015 на 17:15
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
това че рабзираш нещата така има вина само твоя мозък
в интерес на истината нищо от това за което говорите не се е зародило в америка
не знам дали те създават култура или изповядват нечия
останалото е така наречената пропаганда чрез филми музика и тн
но живота не е кино
да не говорим за свободата още си мислят негрите за роби и втора ръка хора
Последно редактирано от haritov : 03-18-2015 на 17:39
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да, харитов. Всичката тая чалготия и педерастия е дело на свободния дух на всеки. Тва е вече тук е грешно, защото в много отношения моралът се губи, преражда и деградира, заедно с цялата култура.