- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми хубави удължения
Здравейте момичета,от година и половина нося удължители за коса , но вече искам да ги сменявам.Проблема ми е ,че като излезна с тях и духне вятър се виждат целите треси ,щипките и е много грозно.Интересувам се от тези които са на малки кичурчета и се захващат с лепило върху косата , но си имам едно наум за тях - гледах едно предаване ,в което момиче заради това лепило и е изпопадала косата ,и друго на което цялата коса се е заплела в щипките . За това ме е страх малко , но мисля че това е най-добрия вариант защото не се виждат изобщо. Другият ми избор е от тези нови коси , на които кичура е със нещо като лепенка и се залепва за косата , но не знам дали ще издържи. Някоя от вас ако е ползвала един от вариантите ,ще съм благодарна ако ми даде съвет![]()
Недей ги сменявай, ами за тези пари си купи качествени продукти за коса.
Аз я мажа с доста неща -за растеж,за блясък,за обем за всичко почти , но ми е много рядка косата за това слагам удължители. Повече се харесвам с тях![]()
Ето http://kosa.dir.bg/_wm/catalog/item....&df=14&dflid=3 Аз имам от тези и съм много доволна