Здравейте.Значи искам да ви питам вие на каква възраст мислите, че е нормално за едно момче да прави секс и ако не е прекалено лично може ли да кажете вие кога сте го направили за първи път..Аз съм на 15 години, а скоро ставам на 16 и мисля, че е крайно време да дойде и моя ред.Вече не издържам както видя плът или просто някоя женска черта..КРАЙ...Тотал щета съм веднага.Честп и до ерекция се стига И според вас как е по добре да се случи. На купон с някоя кака или с гадже ? Вече много от връстниците ми загубиха девствеността си, а аз не съм от мухлиовците..Ще си позволя да кажа, че съм от горе долу известните момчета..Познавам целия техникум,винаги има смях в компанията ми,хигиената е на 6+ винаги съм барнат, синеок,черна коса и леко мургав, но една реплика ми съсипва всичко :"Ееееехх да беше малко по-висок" Мамка му... 170 съм... Това според вас сериозен проблем ли е ? А й на моменти се случва дори някоя да си позволи просто да ме хване за пакета или пък да има свободен стол, а тя да ми се настани в скута.. Не да ми седне да бедрата, а точно отгоре върху пакета.. И все пак не ми излизат удобни момента да забърша някоя..Дори не ми идва на ум къде може да ги опъна и да ми вържат...