- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кое място в света искате да посетите?
Rincon, Puerto Rico , защото можеби е най-перфектното място за сърф на планетата , а това ми е слабостта на мен ;д а и е мега красиво
ЩутгарТ, Германия - музея на Мерцедес, Дубай - всички инженерни чудеса, създадени сред нищото, най-дългият прав път в Австралия и изобщо по целия свят, като искам пътуването да е с кола или мотор.
Последно редактирано от an7raks : 03-16-2015 на 17:20
^Внимавай, като си купуваш билета, да не вземеш да се озовеш в Щутгарт вместо в Щутгард, ще пропуснеш музея за едното нищо, тцттц.
Винаги съм искала да отида в Египет, влекат ме древните култури.
Ох, не загрях бъзика. :д Или щото се опитва да го изкара с "д" накрая?
Бтв, минавала съм от там, много грозен град ми се видя.
Тази година ще са Рига и Прага. Онзи ден нещо обсъждахме Испания за догодина.
Нямам списък с много конкретни желания, ще се радвам да отида където и да е.
В Сингапур и Санкт Петербург искам обаче задължителноДубай и Тайланд също са ми интересни.
Исландия заради уникалната природа! Откакто видях една фотосесия там взе да ми действа като супер мощна притегателна сила. Други - Египет ясно защо, Тибет пак ясно защо, Австралия заради екзотиката и опасните животни, някакви затънтени села в Сибир \струва ми се симпатично да прекараш 1-2-5 дена на супер сурово място\, произволна африканска страна, за да видя автентичния начин на живот на кое да е племе... Като конкретни градове - Сидни, Санкт Петербург, Москва, Прага, Букурещ, Рим, Париж... Германия с всичките си градове така или иначе ми е в ръцете, хаха.
Принципно ми се ще целия свят да обиколя, но искам най-вече да стигна до Япония - Токио, Киото, Осака... Навсякъде!!! Цялата Япония искам да мина. Предпочитам с кола, щото по-можеш да видиш за какво иде реч обикновено.
Голяма мечта също ми е Египет, пак целия. Искам Америка, Германия, особено много искам и Финландия, Норвегия, Швейцария. Италия, Франция. Англия, Ирландия, Уелс, Шотландия. Арабските държави ми се ще също да посетя, определено много искам и Гърция и Турция, Румъния (Трансилвания ми звучи МНОГО окей, хаха)...
Абе, навсякъде! Дай пари и ми гледай сеира.
Доминикана, ходи ми се на карибите, това лято няма да е, ама следващото ще е ( даже може и да не е през лятото :д)
Харесвам хубави и непренаселени плажове, не обичам исторически и културни места, защото обичам да си почивам, когато съм на почивка, не да се натоварвам, да ходя, да се бутам в лудници и т.н. :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ами ако беше отишла в Швейцария можеше и това лято да е
ти остай че е евтина,ами и няма нищо общо с наща....бях отишал в един бар и си взех наливна пилснер(там само такова пият....старопрамен никой не пие там,даже незнам дали знаят какво е тва;д) и с още първата глътка получих оргазъм :Д
най-добрата бира,която съм пил през целия си живот
също и кафето им е мега доброто
щом на мен ми хареса и изпих бая, значи наистина е добра (аз по принцип не си падам мн по бира)
Ирландия, защото има уникална природа и забележителности.
Както tori писа по-горе - дайте ми достатъчно финансови средства и свободно време, пък аз сам ще си обиколя цЕлата Земя...
btw: и аз се кефя на творенията на древните цивилизации, та в списъка ще добавя градовете/селищата на Южно-Американските индианци - в т.ч. маи, ацтеки, инки... Иска ми се да видя Мачу Пикчу, да обиколя джунглите на Амазонка. Да се разхождам по Андите... Искам да разгледам Япония, Китай, (дивата) Русия... (:
Бремен, Германия, за да я видя и да й кажа някой неща.