- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от помощ със едно момиче
Така
Напоследък започнах да си падам по едно момиче
Добрите новини са че и тя ме харесва и смятам да и предложа да ми стане гадже
и ей тука идва проблема
Не знам как да и предложа
не съм от онея ''красавци'' (суаг педалчетата) и е рядкост някое красиво момиче да ме хареса и затова искам да действам бързо
надявам се да ми помогнете
Благодаря ви предварително
Действаш хладнокръвно няма нужда са си красавец важното е да си себе си . Пример: Покани я на кафе (тоест на барче за по един горещ шоколад ) , завържи разговор (не се приготвяй предварително , ще те надуши пък и самия разговор ще върви много сопнато , импровизирай - питай я какво харесва ей такива неща ала бала ) , поддържай интереса и пускай по един базик от време на време ако те е срам да се базикаш с нея започни с леки закачки към теб (пример : Много съм срамежлив и си знам ,че не съм принца на бял кон , падаш ли си по самотни рицари ----нещо подобно) след това ако започне и тя да те заговаря и видиш ,че и тя поддържа интерес към теб , действай може да и кажеш искаш ли да сме нещо повече от приятели или директно Искаш ли да станем гаджета или просто можеш да и кажеш ,че много си падаш по нея . Не знам на колко си за да ти кажа как да подходиш с точност ,но горе долу трябва да си схванал идеята и едно от важните неща е да не си се настроил предварително отрицателно бъди позитивен , казваш си аз съм някой , аз съм си аз и винаги ще бъда нещо повече от другите и действай както душата ти казва тоест действай инстинктивно няма точна рецепта в любовта важно е ти самия да си готов за нея .
Малко ми е странно това с предлагането ?!?! Искаш ли да ми станеш/да бъдем гаджета?
Няма да се жените все пак ..
Иначе защо не я поканиш на кино, а после на по кафе/чай или каквото и да е,за да обсъдите филма?
Така постепенно,ще разчупиш обстановката и в някой мил момент я попитай - Искаш ли да бъдеш с мен? и толкоз ...![]()
Щом те харесва няма какво да мислиш. Просто излез с нея на среща и всичко ще си стане само.
На предлагането му мина модата, отиваш заговаряш я или я каниш на кафе и просто завързваш някаква тема за разговор, и просто я целуни недей да чакаш твърде много, просто гледай към нея и като видиш, че момента е подходящт, например като те погледне в очите и погледне надоло или шари със очите, действай, после вече я хвани за ръчичка купи и сладколедче примерно и после се поцелувайте, и кажи и че я харесваш, би трябвало да ти отговори, че и тя те харесва, и това е, успех![]()
На 20 години да й предлагаш, да ти стане гадже?![]()
Предложи й, но не й казвай "искаш ли да ми бъдеш гадже".![]()
![]()
Под предложи й имам впредвид кажи й, че я харесваш, попитай я дали е взаимно, целуни я.