- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата :)
Попитах защо не се запишеш, а не къде предпочиташ.
И аз предпочитам на топло, но мръзна в нас
аами, щоото http://prikachi.com/images/373/7980373l.jpg
ама така ще трябва да се науча да се движа хоризонтално. не съм влечуго.
ех, искаше ми се да бъдеш по-остроумна. на такова предвидимо нещо, какво да отговориш ) :
се тая
не съм длъжна да съм адекватна.
а сега ми кажи колко съм страхлива, комплексирана и меланхолична
Ивче, много е сбъркано да наричаш някой 'гадженце' , нямам предвид лигаво, а сбъркано и обидно.
ако ме познаваше, щеше да знаеш, че в реала никога не бих използвала тази дума ( :
не знам, ама ми стана смешно как един вид се възмущаваш на преиграващите стенания, при положение, че твойто поведение цялостно е някво фалшиво и май не го осъзнаваш дори ;д
за да знаеш, че е фалшиво, трябва да познаваш истинското, което практически е невъзможно. тъй че не говори глупости.
ами предполагам, че ако е фалшиво просто няма да и се навлажни сливата, както и ако мъжът се опита да имитира, че му е много хубаво то просто накрая няма да свърши и ще се види, че не е наистина!![]()
ами има и такива като ивайло захариев, които дори нефалшиви са фалшиви ;/
Ем то и ти си фалшива, добричка си, а пък се правиш на лоша. Ама в последно време демонстрираш повече доброто си аз.
но това е друг проблем, те реално изпитват емоция, но поради вдървеност не могат да я изразят истински и се получава изкуственост
може би се дължи на това, че дърветата и дървените мебели излъчват вва, които хората поемат чрез вдишване и при някои хора тея вва отключват така наречената вдървеност, докато при други просто се изхвърлят чрез издишването, а това е един вид предпазна мярка на дърветата, за да вдървят всички хора и да не могат да ги съсичат, но за радост на човечеството, съществува етаноловите напитки, които убиват вдървяващите клетки
не се правя на лоша, просто вие не ме разбирате и усещате -.-