.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Бахти разбиращия пич майна :д Евала мерси мн ама така къде от трите варианта мога да включа пирамида, щото за нея чух доста добри мнения, а и след една пирамидка съм супер напомпан и чувствам, че наистина съм тренирал? смисъл в тежка ако включа пирамида, то килограмите постепенно се намалят за да се увеличат повторенията и не става много тежка.
    Иначе 2 пъти тренирам само гърдите, тоест първия път гърди и трицепс, а втория път само гърди. Така се получава първия ден дето е с трицепса да си правя лежанка хоризонтална, горна с дъмбели, пекдек и кросоувър (големи кг, 5-6 повторения), трицепса да го правя с тия твоите + някви серии лицеви? , а втория ден за гърди да правя лицеви , кофи? А ако е тежка и тежка мога ли първия ден тия дето ми каза, а втория пулоувър, долна лежанка, флайс на горна лежанка и кофи на машина, пак с мн килограми и 4серии по 5-6 повторения? Мерси пак и извинявай, че толкова въпроси станаха :Д
    И за да не е офтопик, да споделя днешната - Прасец, корем, кардио;
    Прасец - повдигания на машина 110кг 4х8-10 повторения; магарешко повдигане на машина с 30 до 50 кг въртях 4 серии 8 повторения; след това на полулегналата машина за клекове с 60кг повдигания 4х8повторения ; стречинг само една минута има няма.
    корем направих една гигантска с 5 упражнения с тежести едно след друго 4 пъти без почивка , ама не ми се изреждат упражненията;
    кардио малко колело към 3-4 км интензивно и тва беше.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    хуц хуц
    като са ти така гърди/трицепс + гърди, аз бих правил първите гърди тежки, защото тогава ще ти е напомпан вече трицепса от тежката лежанка и тежките дъмбели и след това правиш 2 изолиращи за трицепс и готово. На леката тренировка правиш останалите упражнения.

т.е. реално как изглежда:
    1. лежанка - 4 работни серии по 6
    2. лежанка с дъмбели - 4 работни серии по 8 (защото е по-хипертрофно упражнение)
    3. кросолвър - 3х12
    4. трицепсово разгъване на горен скрипец с въже - 3х15
    5. трицепсово разгъване над главата с двете ръце - 3х15
    (защо тези упражнения? - лежанката е сложносъставно, което товари гърдите и трицепса и е основно упражнение, дъмбелите, защото ти дават по-добро движение и разтягане + че е друг вид натоварването, кросолвъра, защото трябва някакво събиращо движение, което да донапомпа в по-голям обем повторения. трицепса - разгъването с въжето е добро, защото товари всичките глави на трицепса, а това над главата защото товари главно голямата глава на трицепва /тва е вътрешната част, която ти дава обема на ръката/)

втората тренировка за гърди ще ти е с лицеви, кофи, флайс и пуловър и евентуално квото упражнение мислиш, че чувстваш добре и ти дава резултати, ама се ограничи до 5 упражнения, че иначе се изтощаваш и ще почнеш да ги правиш сакато.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си