- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как тренирах днес /дневник/
Бахти разбиращия пич майна :д Евала мерси мн ама така къде от трите варианта мога да включа пирамида, щото за нея чух доста добри мнения, а и след една пирамидка съм супер напомпан и чувствам, че наистина съм тренирал? смисъл в тежка ако включа пирамида, то килограмите постепенно се намалят за да се увеличат повторенията и не става много тежка.
Иначе 2 пъти тренирам само гърдите, тоест първия път гърди и трицепс, а втория път само гърди. Така се получава първия ден дето е с трицепса да си правя лежанка хоризонтална, горна с дъмбели, пекдек и кросоувър (големи кг, 5-6 повторения), трицепса да го правя с тия твоите + някви серии лицеви? , а втория ден за гърди да правя лицеви , кофи? А ако е тежка и тежка мога ли първия ден тия дето ми каза, а втория пулоувър, долна лежанка, флайс на горна лежанка и кофи на машина, пак с мн килограми и 4серии по 5-6 повторения? Мерси пак и извинявай, че толкова въпроси станаха :Д
И за да не е офтопик, да споделя днешната - Прасец, корем, кардио;
Прасец - повдигания на машина 110кг 4х8-10 повторения; магарешко повдигане на машина с 30 до 50 кг въртях 4 серии 8 повторения; след това на полулегналата машина за клекове с 60кг повдигания 4х8повторения ; стречинг само една минута има няма.
корем направих една гигантска с 5 упражнения с тежести едно след друго 4 пъти без почивка , ама не ми се изреждат упражненията;
кардио малко колело към 3-4 км интензивно и тва беше.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd