Ясно е, че тежестите на машина са относителни и 10 кила в единия фитнес не са равни на 10 кила в другия;
също съм поддръжничка на идеята, че твоята тежест не е от значение за някой друг;
обаче... 10 кила за крака ми звучи все едно да правиш гърди с 20. Когато я правех тая машина, беше с 35.
В смисъл, това с коленете и със силовата група също не е подходяща причина да тренираш с толкова. И още нещо - ако с тези тежести не можеш да ходиш после, значи не са ти силна група краката. "Несъразмерно големи" означава в случая дебели кълки (жени с фигура тип круша - слаби рамене и ръце и изведнъж - бааам, кълка.) "Силна група" означава за мен, че издържат по-голямо натоварване. Ако се чувстват натоварени с тежести от типа на 10-15-18 кила, значи просто не са ти силна група. Двете изказвания не се връзват.
Твоя си работа, разбира се, аз само коментирам.
Да не е спам: Днес ще е гръб - исках нещо по-креативно, ама то от тва пусто гребане и скрипец не може да се отърве човек - и то вече стават 4 упражнения :S бутам едно-две за бицепс; онова за перките накрая (понеже Ракши се ебаваше, случайно му намерих името - Rope Straight Arm Pull Downs, но го правя с по-голям размах сякаш) и то тренировката готова, пфу, вариация - йок.
Ще пробвам нов вид гребане, да видим
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-13-2015 на 08:16