.
Отговор в тема
Страница 14 от 21 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 512
    Мега фен Аватара на Rakshy
    никога не съм разбирал къв релеф се гони с високи повторения...? Не за друго, но релефа е в резултат на диетата... Тези леки по много са просто едно юслес кардио с тежести. Много по-оферта е да използваш по-голяма тежест за средни повторения (10) защото ще използваш повече мускулни влакна => използваш повече енергия => гориш повече мазнини /гориш мазнини след като си изчерпиш гликогена, ма тва е друг вЕпрос/

големите повторения ги пази за изолиращи и такива със собствено тегло. Смисл 20 повторения на лег преса с 10 кг... Аз оня ден правих 25 със 70, но ги правя защото имам проблем с коленете в момента, който се опитвам да разреша :Д Ако нямаш болежки няма никва логика да си тренираш дроба с леки тежести.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Мерси много брат, надявам се да даде доста ефект така
    днес бедра : загрявка 3х20 клекове с малка почивка. После почнах с клекове от наклонената машина с 10кг само (гоня релеф по тях) , гладиатор за крака 25кг пак релеф 4серии по 12 повторения, напади с 15кг 3 серии по 16 повторения; и на машината за задно бедро дето е в легнало положение с 18кг 3х8 повторения. Стречинг 5-10 минути на долната част.
    Какви са тия клекове с наклонена машина, че пък и с 10 кила?

За крака тия адски ниски тежести и аз не ги разбирам, ама и не претендирам.

Ракши, аз предимно за ръце правя високи повторения, защото не ща да растат повече - по природа съм с по-яки ръце и сега искам да изкарам релефа - да се вижда в спокойно състояние къде е рамото, къде е бицепсът.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-12-2015 на 02:16

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не за друго, но релефа е в резултат на диетата...

големите повторения ги пази за изолиращи и такива със собствено тегло. Смисл 20 повторения на лег преса с 10 кг... Аз оня ден правих 25 със 70, но ги правя защото имам проблем с коленете в момента, който се опитвам да разреша :Д Ако нямаш болежки няма никва логика да си тренираш дроба с леки тежести.
    Е диетата е едно на ръка, нали след тва трябва и няква тренировка ;д Тренирам така, защото често ме болят колената мн здраво, както и краката в една област по-надолу (въпреки някои по-дълги загрявки преди това) + че са несъразмерно големи вече, а не искам да ги изоставям напълно спрямо другите групи (както правя с някои други групи като напредват) и съм почнал просто така да ги правя - големи повторения, малки тежести, надявайки се да започне и да се вижда релеф покрай обема. Така или иначе не вярвам да не даде резултат дори това, тъй като са ми силна група. ;д
    Последно редактирано от bReAk3R : 07-12-2015 на 05:38
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какви са тия клекове с наклонена машина, че пък и с 10 кила?
    http://www.legs-exercises.com/exerci...xercises-8.gif е такива, обаче машината не е баш такава легнала, а под 45градуса наклон.

anonymous708973
    Guest
    аа, хоризонтална лег преса :д
    На това мн готино можеш да правиш дупе

Няма да те болят коленете, ако качиш малко тежестта и си съблюдаваш техниката. Повярвай ми, с кофти колене съм.
    Е, ся, ако клякаш със 100 свободно, сигурно ще те понаболяват; но вярвам, че с 40-50 можеш да си джиткаш готино. Пак се брои за малка тежест и можеш да правиш повечко повторения.

Най-лесно можеш да прецениш така - как си чувстваш краката на следващия ден? Ако са добре, значи никаква не си я свършил :д

Град
    DirtyLand
    Ми на следващия ден не моа да ходя, ако харабията по тва определяш :д Явно я свършвам някаква и с тия тежести , доволно ми е засега. ;д И дупето е добре хаха
    По темата: Днес по програмата от ракшито гърди втори ден направих всичко, обаче не по план 3 от 5те упражнения яко влизаха в трицепса, а принципно нямам нуждичка от два пъти в седмицата трицепс толкова, колкото гърди ;д Но все пак я усетих добре и го признавам, евала (y)

anonymous708973
    Guest
    Ясно е, че тежестите на машина са относителни и 10 кила в единия фитнес не са равни на 10 кила в другия;
    също съм поддръжничка на идеята, че твоята тежест не е от значение за някой друг;
    обаче... 10 кила за крака ми звучи все едно да правиш гърди с 20. Когато я правех тая машина, беше с 35.

В смисъл, това с коленете и със силовата група също не е подходяща причина да тренираш с толкова. И още нещо - ако с тези тежести не можеш да ходиш после, значи не са ти силна група краката. "Несъразмерно големи" означава в случая дебели кълки (жени с фигура тип круша - слаби рамене и ръце и изведнъж - бааам, кълка.) "Силна група" означава за мен, че издържат по-голямо натоварване. Ако се чувстват натоварени с тежести от типа на 10-15-18 кила, значи просто не са ти силна група. Двете изказвания не се връзват.
    Твоя си работа, разбира се, аз само коментирам.

Да не е спам: Днес ще е гръб - исках нещо по-креативно, ама то от тва пусто гребане и скрипец не може да се отърве човек - и то вече стават 4 упражнения :S бутам едно-две за бицепс; онова за перките накрая (понеже Ракши се ебаваше, случайно му намерих името - Rope Straight Arm Pull Downs, но го правя с по-голям размах сякаш) и то тренировката готова, пфу, вариация - йок.
    Ще пробвам нов вид гребане, да видим
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-13-2015 на 08:16

Супер фен
    онова за перките накрая (понеже Ракши се ебаваше, случайно му намерих името - Rope Straight Arm Pull Downs, но го правя с по-голям размах сякаш) и то тренировката готова
    В бибитайма е наречено "Привеждане на скрипец" или още "Пуловър на скрипец". Наистина е добро за перките.

Град
    DirtyLand
    Човек, не си видяла, не си пробвала кво е цялата тренировка с 15 секунди почивка между сериите, съответно няма как да определяш :д На мен тренировката ми за крака скоро няма да се промени и тва е. Виждам прогрес, УСЕЩАМ напрежение, знам си за себе си, че не са кълки отдолу, а отгоре 15 ръка и няква малка гръдна и рамене и тва ми стига. :д
    Явно тогава разбирането за силна група ни е различно или просто имах впредвид друго, но не се сетих как да го изкажа ;д
    Ето ти пример това момче, което сигурно и ти знаеш, щото и ти си от Пловдив гледам, а него си го знае половината град, както и да е : https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...e4&oe=56112410 Виждаш ли ръцете спрямо другите групи? Това имах впредвид и аз относно краката ми, не е толкова голяма разликата чак де, но е така и затова ги определям като "силна", но явно думата не беше точна. ;д Дано си разбрала за какво става въпрос.
    Последно редактирано от bReAk3R : 07-13-2015 на 10:11

anonymous708973
    Guest
    Ох, познат ми е, но не знам откъде.
    Ама виж, той тия ръце не ги има по принцип (а аз това разбрах, че твърдиш за краката), а ги е правил с тежести, при това няма да са били малки, мисля.

Наистина разбирането за силна група ни е различно :P
    Успех тогава, ти си знаеш! Важното е резултати да има.

Мъж ми снощи ме похвали, пък той не хвали лесно, та лекинко се радвам^^

Редбул, това ли било пуловър, Господи!
    Аз преди правих онова, дето лягаш и изпъваш ръце нагоре, хващаш един дъмбел вертикално и слизаш с него до зад главата. Обаче не усещах упражнението където трябва и ми казаха, че размахът/обхватът не бил подходящ, та го замених с това. Него си го усещам, харесвам го много

бате дясната му ръка изглежда пипната на копеле, не знам а иначе от време на време има такива генетични изроди, които имат космически ръце или гръб или коя да е част на тялото. Едно момче от София на 16 или 17 вече дръпна 250 кг... европейския рекорд за европа е 270 кг... Докато стане на 18 ще го счупи тоя рекорд най-вероятно. За такъв генетичен изрод говорим /верно че може да е на нещо, ама нека не го обвинявам без да знам/. Тъ идеята ми е, че твоята "непропорционално" голяма/силна мускулна група едва ли наистина е такава, каквато си мислиш :Д

anonymous708973
    Guest
    Барал се е, гърдите му са обработвани. Косми ли е махал, какво е правил, но е пипано.

Вчера хвърлих няква бутилка много сакато и днес ме боли рамото, явно съм снапнал нещо на rotator cuff-a :/ Не мога да клякам като хората заради коленете, сега няма да мога да правя лежанка адекватно, е*и му майката

деца, лоша идея е да хвърляте бутилки пияни

Град
    DirtyLand
    Да де, и аз съм ги правил с тежести, докато не станат несъразмерни спрямо другите групи, така както на този пич ръцете са му несъразмерни спрямо другите групи и затова сега така. Rakshy, може да не е, но по моя преценка смятам, че поне до края на лятото ще въртя максимум до 20кг нагоре и после ще почвам с тежестите. ;д
    Днес рамо и бицепс.
    Бицепс - бицепсово сгъване с дъмбели пирамида от 10кг до 18кг с по 30секунди почивка между сериите; чуково бицепсово пак пирамида от 10 до 18кг с 30-40секунди почивка между сериите; едно упражнение с въжетата, на което не знам името, с 2 въжета дърпам с 2те ръце за бицепс, като са вдигнати встрани ръцете, отново пирамида от 24 до 6кг надолу с увеличаване повторенията, 40сек почивка; концентрирано сгъване с дъмбели от седеж 12кг и 10кг редуване 4 серии по 10 повторения; накрая бицепсово с щанга 20кг 7повторения до средата, 7 от средата до горе и 7 от долу до горе без почивка и след т'ва със лоста за лежанка 20кг пак бицепсово сгъване до отказ 4 серии широк и тесен захват. Рамо - Раменни преси на машина 4серии 8 повторения 18кг; повдигане нагоре ръцете в страни на машина 27кг 4серии 10 повторения; повдигане настрани от наклонено положение пак на машина 27кг 4серии 10 повторения; повдигане на ръцете настрани с дъмбел 7кг , 4 серии по 8 повторения и последно повдигане на ръцете напред догоре с лост 10кг до отказ 4повторения.

anonymous708973
    Guest
    хораааа, толкова яко тренирах гръб^^

Загрявка: суперсет от лицеви опори и екстензии - 3х10 от всяко
    1. v-grip гребане 4х12
    2. скрипец зад глава, широк захват 3х12
    3. гребане на Т-щанга или квото там му се вика 3х10
    4. плачевни опити за набиране 3х3 с ластик - тва ще се упражнява, ще ги направя мадафака
    5. бицепс сгъване 3х10
    6. гребане с едната страна на щангата - 4 до отказ
    (щангата се пада между краката, повдига се единия край)

мисля, че ще ми паднат ръцете, ама заедно с лопатките отзад, лелеееей, толкова яко, умирам.

Град
    DirtyLand
    Аз днес от гърдите и трицепса на Rakshyто, малко си добавих упражнения, щото пак ми бяха малко и се чувствах нетрениран, ама няма лошо (май) ;д Утре ше споделя гърба и трапеца и дано няма забележки.

Не правиш нещо като хората, щом са ти малко... Ако имаш сили за още дигаш интензивността, т.е. по-малки почивки. Ако още са както казваш 30 сек между серии значи ти трябват повече кг. Или пък работните ти серии изобщо не са ти работни :Д Днес загрях на 5 серии с лоста само, след това една там рутинка за загрявка, която правя, след това 3 серии на 40, 2-3 на 60 и чак тогава почнах с работните ми серии... Едвам си довърших последното упражнение. Смисл не виждам как с макс 60 можеш да направиш общо 20 повторения на 50-55 и след това sub-maximal на останалите и да имаш сили за още. Ако пък тези наистина са ти толкова малко почвай на Jay Cutler програмата Living Large от bodybuilding.com. Ако и тя ти е лека, значи наистина се лъжеш с кг или почивките.

Супер фен
    Редбул, това ли било пуловър, Господи!
    Аз преди правих онова, дето лягаш и изпъваш ръце нагоре, хващаш един дъмбел вертикално и слизаш с него до зад главата. Обаче не усещах упражнението където трябва и ми казаха, че размахът/обхватът не бил подходящ, та го замених с това. Него си го усещам, харесвам го много
    Пуловър на скрипец,а предишното изпълнение е обикновен пуловър с дъмбел или къса щанга.

Супер фен
    хораааа, толкова яко тренирах гръб^^
    мисля, че ще ми паднат ръцете, ама заедно с лопатките отзад, лелеееей, толкова яко, умирам.
    Еми браво! Борила си се с мечката в залата.

3. гребане на Т-щанга или квото там му се вика 3х10

6. гребане с едната страна на щангата - 4 до отказ
    (щангата се пада между краката, повдига се единия край)
    Това последното шесто упражнение се нарича Т-щанга или още "мечка". Наистина натоварва много добре гърба.

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не правиш нещо като хората, щом са ти малко... Ако имаш сили за още дигаш интензивността, т.е. по-малки почивки. Ако още са както казваш 30 сек между серии значи ти трябват повече кг. Или пък работните ти серии изобщо не са ти работни :Д Днес загрях на 5 серии с лоста само, след това една там рутинка за загрявка, която правя, след това 3 серии на 40, 2-3 на 60 и чак тогава почнах с работните ми серии... Едвам си довърших последното упражнение. Смисл не виждам как с макс 60 можеш да направиш общо 20 повторения на 50-55 и след това sub-maximal на останалите и да имаш сили за още. Ако пък тези наистина са ти толкова малко почвай на Jay Cutler програмата Living Large от bodybuilding.com. Ако и тя ти е лека, значи наистина се лъжеш с кг или почивките.
    А защо изключваш възможността просто да съм свикнал да тренирам повече последните месеци и ся толкова упражнения да не ми стигат? ;д Не споря де, просто аз си мисля, че е тва, щот май всичко праа както трябва. Кви 20 повторения :О на 60кг правя 6 повторения макс, щото скоро ги почнах 60те. Нз, мисля да намаля почивките другата седмица да видим как ще върви. Ама според мен просто яко се надъхвам преди тренировка и затва имам за още ;д
    Днес гърбеца и трапец, дано няма кво да се поправя ;д
    гръб (тежка тренировка) - вертикален скрипец 4 серии 8-10 повторения (редувам) ; хоризонтален 4 серии 8 повторения ; гребане с дъмбел 4 серии 8 повторения; мечка 4 серии 8 повторения ; гребане на машина ( нз просто как се нарича ама си го представяте ) 4 серии 8-10 повторения; още едно крайно неизвестно упражнение за гръб 4х8 и хиперекстензии с незначителни килограми 4х10. Всичките упражнения освен хиперекстензиите ги правих с бая килограми.
    Трапец - повдигане на раменете с 2 20ки 4 серии 15 повторения и тва беше.

бях ти написал 3-4 серии по 5-6 повторения, затова го приех като 4 серии по 5 повторения на 90% (55 кг), което прави 20 повторения на 90%, което не е малко.. ама хубаво, все едно

Град
    DirtyLand
    Ааа да , така сметнато е друго, не се усетих, сори мотори ;д Вече е на 60кг и пак си слагам още упражнения

anonymous708973
    Guest
    http://www.recordholders.org/en/list/chinups.html
    https://www.youtube.com/watch?v=8KsEFcvUZqw

Как се получава тоя номер и кое е вярно?
    Колко е рекордът за набирания тип Pull Up - с длани навън, с широк захват; за мъже?

http://www.recordholders.org/en/list/chinups.html
    https://www.youtube.com/watch?v=8KsEFcvUZqw

Как се получава тоя номер и кое е вярно?
    Колко е рекордът за набирания тип Pull Up - с длани навън, с широк захват; за мъже?
    не знам и не ме интересува

Град
    DirtyLand
    Днес гърди/трицепс, дадох им жега с програмката от тая тема, няма смисъл да я пиша ;д.
    И от доста време се чудя за едно нещо (което няма общо с темата), леко тъпичък ще да е въпросът, но ГРАМ не разбирам от тези неща, дори за това, което ще напиша не съм сигурен, все пак ще задам въпроса. Нали след силова тренировка калориите продължават да се горят в продължение на някакво определено време, и този процес се спира, когато се приемат бързи въглехидрати (нещо сладко например). Как да си пия протеина след тренировка и едновременно с това да не спирам процеса на горене на калории? Смисъл в дозата ми има 15гр захар, което мисля, че спира (доколкото съм информиран). Малко тъпичко разсъждение, но в крайна сметка нищо не разбирам от тия неща и нда :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си