.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    С тва зобене имам чувството ,че се ебаваш просто и си говориш да има нещо просто..
    Не се ебавам, за да направиш много мускули, при това бързо, няма друг начин освен зобене, много хора са ми го казвали и съм чел.
    ...а до това с всичко си има граници - прав си , но си далеч от генетичният си максимум всеки може да развие добра мускулатура без да зоби , било то ектоморф ,мезо или квото и да е.
    Всеки ?! Я пак! Екто-мезо - кво? И колко е генетичният максимум на една вейка? Как и за колко време може вейката да стане "нацепена батка"? А? Или поне "полунацепена батка" ?
    Ходене си нямам и на идея , последният път като засичах беше от тъпотия и ходихме около 16-8 км общо, което не е нищо. За плуването всяко лято си плуваме до св. Иван и обратно ...
    Браво, ако е истина признавам, че това е доста добре!
    ...и в края на крайщата ще ми обясниш ли защо слагаш "вдигането на щанги" като по маловажен спорт от каквото и да е , освен да се заядеш с Ракшу?
    Както казах, не мисля че е по-маловажен спорт, просто самочувствието на мнозинството от тях, е малко в повече, в сравнение с това при другите спортисти.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Как и за колко време може вейката да стане "нацепена батка"? А? Или поне "полунацепена батка" ?
    За 1-2 години може да стане от вейка и слаба щека супернацепен и с атлетично тяло. Времето е относително. Ако ходи сам в залата и не знае какво точно да прави, не е наясно с нещата, дори и 3-4 години няма да му стигнат може би. Обаче, ако тръгне на фитнес с някой опитен приятел с по-дълъг стаж във фитнеса, ще има успех за броени месеци. Освен това когато някой сам посещава фитнеса няма кой да го пази на лежанките и някои други уреди. И тренировката не става пълноценна с максималното натоварване, което води до бързи резултати.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Не някога, а винаги една вейка и хилка може да стане нацепена батка. Стига само много да го желае.
    Ако беше така, всички щяхме да сме нацепени батки .
    Че защо да не станеш нацепена батка?
    Щото вече съм доста голям за да вярвам в приказките.
    Има как. Софията е пълна с фитнеси.
    Пълна е, за да може разни балами и мечтатели да бутат пари там и да си мислят че всички ще станат "нацепени батки" !
    За 1-2 години може да стане от вейка и слаба щека супернацепен и с атлетично тяло.
    За една година "супернацепен" ?! Ти вярваш ли си и видял ли си такова нещо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си