- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как тренирах днес /дневник/
Не се ебавам, за да направиш много мускули, при това бързо, няма друг начин освен зобене, много хора са ми го казвали и съм чел.
Всеки?! Я пак! Екто-мезо - кво? И колко е генетичният максимум на една вейка? Как и за колко време може вейката да стане "нацепена батка"? А? Или поне "полунацепена батка"
?
Браво, ако е истина признавам, че това е доста добре!
Както казах, не мисля че е по-маловажен спорт, просто самочувствието на мнозинството от тях, е малко в повече, в сравнение с това при другите спортисти.
За 1-2 години може да стане от вейка и слаба щека супернацепен и с атлетично тяло. Времето е относително. Ако ходи сам в залата и не знае какво точно да прави, не е наясно с нещата, дори и 3-4 години няма да му стигнат може би. Обаче, ако тръгне на фитнес с някой опитен приятел с по-дълъг стаж във фитнеса, ще има успех за броени месеци. Освен това когато някой сам посещава фитнеса няма кой да го пази на лежанките и някои други уреди. И тренировката не става пълноценна с максималното натоварване, което води до бързи резултати.
Ако беше така, всички щяхме да сме нацепени батки.
Щото вече съм доста голям за да вярвам в приказките.
Пълна е, за да може разни балами и мечтатели да бутат пари там и да си мислят че всички ще станат "нацепени батки"!
За една година "супернацепен" ?! Ти вярваш ли си и видял ли си такова нещо?