.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на mine

Душ гел и шампоан за коса !

Здравейте
    Отдавна обмислям дали да си взема душ гел и се реших. Може ли да ми препоръчате хубав душ гел. Благодаря

Относно шампоана за коса. В една тема бях писала че използвам Хед енд Шолдърс и ми казаха че е агресивен - може ли да ми предложите НЕагресивен шампоан защото я мия през ден. Благодаря

Иии спрей за тяло. Искам и през зимата тялото ми да е свежо. Може ли да препоръчате хубав спрей за тяло..

Благодаря за всичко
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Душ гел и шампоан за коса !

Душ гел - Yves Rocher, има много аромати и всичките са много трайни. Жестоки са.
    За шампоан пак Yves Rocher, последният ми е на тази марка и много добре ми се отразява на косата. Има най - различни, сигурно и за честа употреба има. Също и бебешките шампоани вършат работа
    А за спрей вече не знам - знам,че на Avon има,но до там
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен Аватара на mine
    Други мнения ?
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на strawberry88
    Любимия ми душ гел!

Град
    Стара Загора
    Този има много приятен аромат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Fruttini! Особено серията им Milky orange!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    В момента съм с този душ гел и ти го препоръчвам с две ръце:

За неагресивен шампоан...ами пробвай с Balea или Alverde, ако си готова да отделиш повече пари може да ти препоръчам някой био шампоан .

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Можеш ли да ми кажеш къде се продава козметика на тази марка? Имам предвид, конкретно, ти откъде ги купуваш?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Можеш ли да ми кажеш къде се продава козметика на тази марка? Имам предвид, конкретно, ти откъде ги купуваш?
    Аз конкретно я купувам от Халите. Преди няколко дни попаднах на фейсбук страницата им и там пишеше, че имат нов магазин на бул.Витоша 4 (на кръстовището с Алабин) .

^ Вътре в самите хали ли ? Къде пък там ? Интересно, трябва да се поразходя.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    Като влезнеш от главния вход, директно завиваш на дясно, първият щанд няма как да не го видиш, пише Biofresh.

Благодаря, благодаря ! Ще ходя да видя близките дни, дано остана доволна.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Душ-гел можеш да си вземеш на Nivea,Cottage,Dove..зависи какви аромати ти харесват,отиваш в ДМ и си харесваш.Спрей за тяло-искаш нещо свежо така че ти препоръчвам на BU-особено зеления,мирише ми на пролет...страхотен е!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Здравей, най-добре миришещия душ гел, който съм ползвала и все още ползвам е Palmolive thermal spa:
    http://www.bgdrogeria.com/images/1701_3400/3015.JPG
    има и топченца за ексфолиране вътре, мирише уникално.

За шампоан честно казано не знам, защото аз не се съобразявам дали е агресивен или не - ползвам масови марки, в момента Орзен с бира.

Спрей - така и не намерих хубав, но имам от Ейвън един с манго.

prepora4vam ti du6 gelovete na aivan mn sa dobri i hubavi!!! a za shampan az polzvam tozi na efterba v momenta a predi si kopuvah samo na teo. prepora4vam!!!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от edno momi4e :*** Виж мнението
    prepora4vam ti du6 gelovete na aivan mn sa dobri i hubavi!!! a za shampan az polzvam tozi na efterba v momenta a predi si kopuvah samo na teo. prepora4vam!!!
    А аз препоръчвам да не вдигаш теми от преди три години и да пишеш на кирилица.

Супер фен

Преди ползвах този душ гел и лосиона за тяло (също е на снимката) миришат много сладичко и ми харесаха.

За душ гел ти препоръчвам някой на I love...cosmetics,за шампоан на Гарниер-ultra doux

За душ гелове съм доволна от тези с марка Avon или Aroma. Ползвам шампоан на Garnier Ultra Doux, който съдържа: коприва, лимон, зелен чай, върбинка, евкалипт. Супер доволна съм от тези продукти и ти ги препоръчвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си