Напоследък се заинтересуваах oт ББ кремчетата, защото чух че прикриват недостатаците ,но са и полези .Та се чудя дали да си взема.Препоръчаха ми на Скин79, но не мога да разбера колко стува и дали ще мога да си го взема от магазин а не от леб сайт защото първо искам да проверя дали е моя цвят .Вие от кои марки сте доволни и наиистина ли тези крмчета не са вредни ? Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
Хахахаха, Skin79 от магазин... xDDD В момента мисля, че реални магазини с корейска козметика има само в Лондон и Париж в цяла Европа.
BB кремове има тоооолкова много само в Корея, покритието и завършекът много зависят от конкретния вид. Много често се предлагат само в 1-2 цвята и си е цяло научно проучване да успееш да откриеш дали ще ти пасне.
На Skin79 много харесвах Lovely Girl, той не е масов фаворит, защото е много светъл и севеещ, а и доста лъскав. Но пък правеше толкова естествено порцеланово покритие.
В момента активно ползвам ElishaCoy Always Nuddy BB 24 и Holika Holika Baby Bloom Light. Двата са много различни, Always Nuddy е по-лек, по-розовеещ и с естествен към лъскав завършек, Baby Bloom Light минава за матов, по-тъмен и по-жълтеещ (като го взех сякаш ми беше по-точен, явно съм избеляла още повече) и дава малко повече покритие.
Имам миниатюри и мостри на още поне 20 BB крема включително Etude House, Missha, Tony Moly, Lioele..., а и доста съм ползвала, които вече нямам и не ми се пише за всички. Ако имаш конкретен въпрос за някои от тях мога да ти отговоря. И ще ни е по-лесно да те ориентираме, ако кажеш какво точно търсиш като покритие и завършек, и каква е твоята кожа като вид и цвят. Ако си знаеш цветът по скалата на MAC ще е идеално.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз мога да ти препоръчам Garnier Miracle Skin Perfector ББ
Аз четох ,че на Гарниер не са били много качествени,дали това е вярно .Моята кожа е доста светла и се води нормална - нито мазна ,нито суха . Може ли да ми препоръчате кремче което мога да си купя от козметичен магазин![]()
Имах на Гарние, но не ми допадаше. В момента ползвам на Нивеа и съм доволна, върши си работата, все пак не е фон дьо тен, че да очаквам чудеса![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.