.
Резултати от 26 до 50 от общо 205

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Никой в темата не е твърдял, че е нормално да те дундуркат до 30, просто мн далеч отиде.
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Поздравления, удари ме право в емоциите, както се казва.
    Всъщност.. не се казва така. След подобно коравосърдечно изказване и за миг не съм си и помисляла, че ще стане.
    Просто не обичам да слушам хората да сипят пророчества, когато дори не са на техен гръб.
    Напомняш ми за една позната, която убеждаваше, че в едно от земетресенията, когато загинаха някои хора, а други останаха без дом, тя разправяше, че се смяла по време на цялото земетресение и няма нищо страшно в него. Дали ако полилеят беше размазал мутрата на сестра ѝ, щеше да е на същото мнение и да се смее. Та и твоето същото, ако наистина мислиш първите изречения, които каза. Дали ако видиш майка си в ковчег, ще ти е до празнуване с половинката, все пак трябва да се забавлявате.
    Не съм афектирана на лична основа, но познавам хора, които са претърпяли сравнително рано подобна заагуба и не виждам смисъл да говориш за неща, които не си изпитал на гърба си, камо ли да правиш някакви далечни връзки м/у скандал м/у поколенията и кой кога ще си замине.

Може и аз да съм прекалено.. хм човек(?), де да знам. Понякога, като се сетя за животинчето, което гледах само три години и умря, си поплаквам, пък ти погреба хората преждевременно.
    Последно редактирано от therichbitch : 04-01-2015 на 14:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си