Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Аз пък си спомням, че калпазанката нещо го настъпи, че няма деца, и той каза, че било крайно време да спре да посещава форума :д

Иначе ричбич, мен много ме радва, че има възможности да се учи латински дори и когато не следваш медицина, братовчедка ми е в НБУ Информатика и е записала изкуство - латински :д
И ти ли в университет/училище, или любителски?

Пък за правопис, мисля, че не веднъж съм писала да ме извините в случай на грешки :д Не ми е сила на нито един език :д
Как може калпазанка да ме настъпи, след като е по-дърта от мен и също няма деца ? Повода да изчезна беше съвсем друг и скоро ще се махна пак.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Само дето ако го родя, ще трябва да разполагам с неговия още 20-тина годинки, нали. И ако това лапе е в постоянни лишения и не може да получи добър старт в живота, щото майка му си е заебала образованието и въпреки перспективната специалност и работа, няма възможност да го прати на курс по английски/компютри, да му плати таксата за плуване/футбол/танци... Или да му треперя всеки път да не се разболее, щото няма как да изкарам ей така 100 кинта за лекарства. Въобще пък да не говорим за "луксове".
Надявам се не визираш даването в дом, няма да го коментирам дори това. Няма да коментирам нищо повече, до нищо не води.
С какво ще разполагаш ? Я пак ? Човек със собственият си живот не разполага, пък ти... Я ми кажи ти против ли си тоталното изтребване на бездомните кучета, като мярка за решаване на проблемите с тях ? Не мога да разбера защо гледате толкова комерсиално на нещата ?