.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Супер фен
    marilyn, наистина ли плащате вода 5 лв. на месец? о.О И това 2-ма човека...
    Брей, май аз разхищавам водата, след като живея сам и плащам по около 20 лв. за студена вода... :/

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    marilyn, наистина ли плащате вода 5 лв. на месец? о.О И това 2-ма човека...
    Къпят се заедно три пъти в месеца, през останалото време пият роса и чакат дъжда.

М***, тоя месец сметката ни е цели 7 лв., имало е случаи, в които плащаме и по 8, но в повечето е около 5-6. Става дума за студена вода. Не бих казала, че пестим особено Сигурно, защото се къпем заедно, затова са по-малки сметките. Ти не знам какво правиш с тия 20 лв за вода. Излизаш ли от банята?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    marilyn, знаеш че съм зодия рак (водна зодия). (:
    Обичам да се плацикам... (((:

Супер фен
    Ток 3има-50 или 60лв
    Лято-30-40лв
    Вода до 20лв по всяко време-Студена аз съм на бойлер
    Парто не ми се говори че има няколко неплатени
    нет и тв 30лв-близо
    телефонни сметки до 50лв

Ми то и ние обичаме да се плацикаме, но сметката все е 5-7 лв.

Супер фен
    (:
    Но явно не толкова, колкото аз
    marilyn, а ти как си?

Ми добре съм, благодаря. Ти как си?

Супер фен
    И аз така. (:

btw: Все същият досадник съм си , ама вече гледам да не прекалявам. (:

Супер фен Аватара на JDeel
    Разходите за топло през зимата супер много зависят от това дали е къща, апартамент ли е, на кой етаж е, с какво изложение е, добре изолиран ли е, какви прозорци има, както и личното мнение за това какво е студ.

Аз в момента съм на високите етажи в блок с южно изложение, и макар че от едната страна е краен, то през зимата си е достатъчно топло. Съседите отдолу топлят, нали от физиката знаем, че топлината се качва нагоре. Ако някъде забегнат, може градусите да паднат и до 16, но най-често падат до 18 и после си ги вдигам до 20 или 21. Даже да отворя прозорец и навън да е кучешки студ, пак се държи топлина. Пускам си една духалка чат-пат и сметката за ток достига върховите 40+ лв. Абе има и някакви тръби за парното дето минават, ама на високите етажи са далече от горещи. По-скоро малко ми компенсират разхлопаната дограма.

Съседите ми дето са среден апартамент казват, че през зимата си отварят прозорците за да се разхлаждат. Парно не се пуска щото няма за какво.

А пък като ида на село и там къщата въобще не е отоплявана, то първата и втората нощ задължително тракам със зъби, то няма сгряване. Къщите са така, искат постоянно топлене.

Извод: Избери си среден апартамент на някой по-висок етаж, да е поне с PVC дограма и комшийте отдолу да са зиморничави за да те топлят.

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Избери си среден апартамент на някой по-висок етаж, да е поне с PVC дограма и комшийте отдолу да са зиморничави за да те топлят.
    ето на това му викам план
    А+++

Мега фен Аватара на anonymous908491
    С 300лв не мога да си отоплявам открития басейн, късметлии сте, че не сте на мое място.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Тъкмо щях да се похваля, че живея сама и сметките ми са ниски, и видях, че темата е стара. Жалко :/

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Парното е такава лотария, че нямам думи. Досега не съм видяла човек, който да е спестил по някакъв начин. И във всяка кооперация е различно отчитането, никой не може да ти каже с точност колко си израходвал точно ти, почти никога не плащаш колкото си изразходвал и под 100 лв зимните месеци трудно ще падне. Супер гнусна система. И ти трябва инженерно образование, за да им разбереш какво пише на фактурите.

Добре, че нямам. Плащаме само тръби зимата, а лятото връщаха някви пари и повече от 10 лв не сме платили.
    Отоплявам се на ток и контролът е доста по-лесен.

Единствения плюс на парното е, че наистина топли и в панелките трудно нещо друго ще загрее помещението така, както то.

А, извинявам се - и постоянната топла вода. Не мисля че бих могла да свикна на бойлер, но кой знае.
    Последно редактирано от Ewok : 12-29-2015 на 11:45

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    ПЛАЦИКАНЕ
    Хахахаха
    съществува ли такава дума ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си