- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Изгодни ли са тия части?
Много гадна ми се струва графикатана пс4 и хбох оне,поне от видяното в youtube.
.
Ако забавлението се измерва в добра графика, свали си някой филм. Или по-добре излез навън за да видиш истинско многопикселово 3D със заслепяваща динамика и невероятно много цветове, та дори ще си наистина участник в играта
Иначе хубавите игри не е задължително да са с перфектна графика. Не случайно хората цъкат някакви супер елементарни 2D игрички по телефоните си дори в днешно време. А това дори не се доближава до Nintendo игрите в недалечното миналоТи виждал ли си децата и родителите да се редят за достъп до конзолата за 8 битова игричка без никакъв Save?
тъ ръ тъ, тъ ръ тъ...
Последно редактирано от JDeel : 04-09-2015 на 15:46
Май пускат league of legends за xbox one, та ако е така може да си го купя.
Ти в крайна сметка поне двор 1000 квадрата в центъра на София трябва да продадеш, за да си купиш всичко, което искаш.
Взех си един лаптоп а 170лв, с две видеокарти intel hd и nvidia 610m-3gb ram, 500 gb hard disk, p6200 intel.Wi-Fi-я е някакъв мини и е за смяна, 5 мбпс сваляне(speedtest,30ms ping),та дайте идея откъде да купя бърз wi-fi n -300mbps?? Лаптопа е packard bell, виждал съм и като моя -асер.
Последно редактирано от koko95 : 04-14-2015 на 17:27
Кажете каква wi-fi карта за лаптопа да си купя и от къде (София)?? Лаптопа е packard bell easy note tk с нвидиа 610м,3гб рам п6200 процесор.
коко имам си комп с интел i3 и 8гб рам и съм много доволен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Коко братле ако си си купил всичко за което си правил тема от 2008 - ма то ти си бог! Много жалко ,че вече 6 години не си мръднал.
Готино е как пускаш теми за сглобяване на що годе прилична машина, а накрая взимаш лаптоп на цената на охлаждане.
Btw, някви те ебаваха във Фейса, ама не помня мотикаря ли беше или някой друг.
Първо мисля, че е лоша идеа да се взимат части за pc втора ръка без гаранция. Второ намирам съотношението цена-производителност на AMD за по-добро от това на intel въпреки това i5 и i7 са доста добри. И трето искам да ви задам един въпрос, какво мислите за видео картата sapphire radeon r7 250 2gb 128bit. ddr5.
Последно редактирано от nokito0o0o : 04-23-2015 на 16:40