Здравейте,

не знам дали можете да ми помогнете, просто сякаш имам чувството да кажа какво мисля. Та на 21 години съм, не съм имал връзка като връзка досега. Секс съм правил няколко пъти и то са били единични работи, които нито една от страните не е искала да задълбочава. Външния ми вид.. ми висок съм(1,90), сини очи имам. Телосложение..може би мога да сваля 5-8кг. и да се стегна малко, като цяло не знам казвали са ми че съм симпатичен. Случвало се е някой момичета да ме "зарибяват", но никога не съм проявявал аз интерес. Истината е следното - искам да съм с някое красиво момиче, не е речено да е най-красивата, но да е красива (може би ще почнете да ме съдите за това, но какво да направя това е ). Та влюбвам се сравнително лесно, което е проблем. Много съм романтичен, което също е проблем явно. Та къде са ми грешките - тръгна да харесвам някое момиче и преди да хлътна всичко върви ок в отношенията ни, развиват се добре нещата. Ама хлътна ли почвам се държа като... не мога гък да и кажа, прекалено, прекаленооооо добър съм с нея и всичко приключва.

Та преди известно време ми се случи едно красиво момиче да тръгне да ме зарибява, като цяло не го очаквах да се случи. Тя беше директна, привързахме се изключително много един към друг, естествено не сме от един град, прекарахме известно време. След това тя реши, че няма смисъл от цялото нещо, заради разстоянието, а и поради редица други причини, които като цяло са смислени, има логика в тях, но все имам чувството, че съм сгрешил някъде. Та сега съм леко с разбито сърце и ми е доста тежко..

Та какво искам аз - искам да се влюбя и не да бъда наранен след това, а и отсрещната страна да е влюбена в мен. В професионален план всичко ми върви добре, имам добра работа, изкарвам много добри пари ии съм умен, като цяло доста хора са ми го казвали. И наистина ако съм с някое момиче, което обичам и тя ме обича всичко бих направил за нея. Просто съм такава романтична и много емоционална личност...и явно такива момчета не е добре да има днешно време, трябва да се държа гадно с момичетата не знам и аз. Толкова примери виждам, с добри свестни момичета, които търпят държание, което аз никога не бих има , от техните приятели, държание което не ги прави щастливи, напротив. И накрая все пак аз оставам прецакан. Не знам явно не ми е отредено да съм щастлив.

Мерси на всичко, прочели горе написаното .