.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Дънки от New Yorker

Наясно съм, че дънките им са боклуци принципно, но това няма значение в случая.
    Кажете ми, че не съм единствената, която е усещала острата миризма на новите дънки от New Yorker? Дори след като ги изпера пак миришат странно.. на химикали и гадости, някоя сблъсквала ли се е с това и как точно трябва да ги изпера, за да престанат да смърдят на бои..

Как така боклуци ? Имам няколко чифта от тях и ми издържат доста дълго време.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Купих си черни дънки септември месец. Понеже трябва да съм с черен панталон в училище, ги нося оттогава и всичко им се случи, както си е реда - избеляха, раздърпаха се, да не коментирам, че шевът им е крив, но тази остра неприятна миризма си е все същата. Няма да престанат да смърдят, от личен опит ти го казвам, прани са много пъти.

Град
    Значи според един сайт прането със сода е вариант..

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    На някои дънки миризмата отминава след няколко изпирания. Вариант е да ги накиснеш за няколко часа преди изпиране във вода и лимонов сок (или вода и оцет). Съотношението е горе-долу на 1 леген с вода, 2-3 с.л. лимонов сок.

Град
    Цитирай Първоначално написано от MonnyMonsterr Виж мнението
    На някои дънки миризмата отминава след няколко изпирания. Вариант е да ги накиснеш за няколко часа преди изпиране във вода и лимонов сок (или вода и оцет). Съотношението е горе-долу на 1 леген с вода, 2-3 с.л. лимонов сок.
    Благодаря, сега ще пробвам!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Имам кожен панталон и всичко му е наред Нито мирише и за цената си, качеството е ок.

Супер фен Аватара на girl91
    От там имам предимно панталони (от цветните), имам и няколко, които са като от дънков плат. Нямат някаква миризма. Не са избелели, но аз не ги нося интензивно. Всички съм ги взимала от намаление. Даже единия струваше 1.90лв. (а на етикета цената беше 5.90 и ме изненадаха много приятно на касата).

Супер фен Аватара на weheartiit
    панталон за 1,90 :O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си