- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра..........
Аз пиша от мое собствено име, не правя генерални заключения за човечеството. Мисля,че това е идеята на форума, поправи ме ,ако греша.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Уточнението, че пишеш от свое име не скрива, че всъщност според теб всички мислят така.
Шесто чувство е да вляза и да ти го кажа, но за съжаление ми се наложи да прочета постовете ти, за да стигна до това заключение.
Прави си каквито заключения искаш. Нямам намерение да се оправдавам за нещо, което само по себе си е абсурдно. А факта,че си ги позволяваш тези заключения за някого, за когото нищо не знаеш, на базата на няколко прочетени коментара, говори доста за шестото ти чувство. Или за глупостта ти.
Значи съм глупав, но да помислим над нещо друго.
Аз си правя изводи за някой от написаните от него коментари с елементи на разсъждания, а ти правиш същото за някой само на базата на написаното за него от трети човек.
Ако приемем, че аз съм глупав, какво определние ти приляга на таб ?
Аз поне се опитвам да вникна в дадения проблем и да дам някакъв съвет, представяйки си, че на мен ми се налага да взимам някакво подобно решение. Т.е. предавам моята гледна точка над такава ситуация, пък автора да си направи сам изводите след като прочете няколко различни такива. (О,не, това е невъзможно, забравих.) Не просто да си търся с кого и за какво да се заяда в тийн форум, което намирам за много тъжно. Глупава съм,да. Фактът,че седя да ти отговарям ми го потвърждава.
Последно редактирано от Azoria : 04-04-2015 на 19:35
Твоята гледна точка я слагаш върху друг и след това обясняваш как ти самата не би постъпила така.
Това да не е някво шизофренично състояние ?
Само аз ли си мисля, че дори тая изневяра да се беше случила на парти както с бившата ми, момичето има 2 мин почивка от целуване за да се сети, че си има гадже и евентуално да реши може ли или не може без гаджето си, щото извинявай ма след като са ти го наврели после да се сетиш, че обичаш приятеля си и секса с него повече те кефи... ддзтуу уиърд
Със всичко съм съгласна, само с последния ред - не напълно. Има жени, които заслужават и оценяват това, което правиш за тях. Въпроса е сам да ги разграничаваш (не само жените), а не да пълниш от пусто в празно веднъж и когато въпросната окъка (да не кажем направо осере) работата, да започнеш да мразиш жените покрай себе си и да не даваш никакъв шанс на никоя. Имам предвид - за кратките си 18 разбрах, че не трябва да подхождаш въобще преднамерено (дори не знам дали думата е особено подходяща, твърде ми се спи, за да мисля особено добре) спрямо хората, защото може да се изненадаш. Къде приятно, къде не точно, но все го има шанса.
Въпреки всичко, обаче, и аз не бих простила изневяра, да не се счита така, сякаш бих могла.
+1
То тва е въпрос на себеуважение и е скъпо нещо, което не подхожда на еФтини коври.
И като не вижда/разбира с кого се чука, щото е твърде пияна/друсана и вижда дракони, пак ли има две минути да размисли? Пък и нали знаеш, че алкохола отпуска и дава кураж, съответно пак не мислиш, както би мислил трезво? Партитата не са оправдание - да, НО и две минути не са достатъчно време, за да разсъдиш правилно, особено като си се правил компот, мармалад и Капитан Планета в едно.
Пиянството не може да бъде извинение. И като не може да се контролира, да не пие.
Просто я остави .. Та ти си правил всичко за нея , а тя така да се е гаврила с теб .. Такива неща като изневярата не заслужават втори шанс .. Махай се от нея!
А, тогава значи - да. Чиста проба прелюбодейство си е.
Изневярата ако е била за една вечер, айде да помислиш дали да се съберете съм съгласна. Обаче тва да е продължило с месеци .. и ти да си окей да си пак с нея, не го разбирам.
Щом девойката е имала паралелна връзка, не ти ли е хрумвало, че нещо ѝ е липсвало във вашата връзка? Ако е секс за една нощ може би е мислила с вагината си, но щом това е продължило с месеци, явно в другия човек е намерила нещо, което го е нямало с теб. Дори и сега да простиш и да се съберете отново, нямаш гаранция, че щом влезете пак в рутината на отношенията това няма да се повтори. Но пък човек никога не може да е сигурен, независимо дали подновява стара връзка или започва нова с нов човек. Помисли си добре дали си склонен да забравиш, защото ако не можеш да оставиш това в миналото връзката ви е обречена, независимо колко много я обичаш. Дори и тя да не ти изневери никога повече, ако ти не си склонен да ѝ повярваш и да забравиш, съмнението ще те човърка винаги и ще убие всички останали чувства малко по малко.
Аз на твое място не знам как бих постъпила, да не се заричам, но в момента смятам, че не бих дала втори шанс.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Факт, но явно с първия ѝ е по-удобно, по-сигурно, а може и този втория изобщо да не иска сериозна връзка с нея и затова тя да се връща при първия. Както казах, аз не бих дала втори шанс
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....