.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    и аз не обичам да демонстрирам интерес, предпочитам да оставям хората сами да ме изберат и да дойдат при мен
    Но така губиш възможността да се запознаеш с хората, които на теб ти харесват. Пасивността и липсата на интерес в отношенията затварят много врати.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Пасивността и липсата на интерес в отношенията затварят много врати.
    ТОЧНО!
    Аз съм от типа директни момиченца, които, ако си харесват някого, въпросния разбира доооста навреме и доооооста НЕдвусмислено. Ако искам да бъда с някого, мога да обърна света и да го влача към леглото си, едва ли не. Повечето от момчетата, с които съм имала връзки/занимавки, казват, че предпочитат момичета като мен, които не се циганят особено и не се правят на ощипани. Ако го намериш във фейсбук и се зачатите, нищо кой знае какво няма да стане, а да пропускаш шансове е убийствена глупост. И освен това никой не може да чете мисли и никой не може да знае, че ти проявяваш какъвто и да е интерес спрямо него, за да започне да ти сваля звезди от небето. Гордост било... Ами, не, не съм съгласна. Искаш нещо - взимаш си го. Кое му е липсата на гордост да покажеш интерес?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ТОЧНО!
    Аз съм от типа директни момиченца, които, ако си харесват някого, въпросния разбира доооста навреме и доооооста НЕдвусмислено. Ако искам да бъда с някого, мога да обърна света
    И на мен буквално ми се наложи да обърна света/континета
    Всяка жена си има различен стил, ако бяхме еднакви по-добре ли ще е :д

Когато изпуснеш няколко възможности заради неказани думи, когато си сърбаш попарата и страданието, когато видиш, че няма друг изход и трябва да решиш ти наистина ли искаш този човек завинаги, или не - си отваря устата :д или страдаш :д

Защото и не всички мъже са директни, а някои просто не разбират сигналите и не искат да те притесняват ако се окаже, че нямаш интерес.

Та, всеки сам си избира и понякога се налага да правим изключения.

Много настойчива също не е добре, трябва да се търси някаква умереност и да се действа според човека отсреща :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове