- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странните ми разбирания
ТОЧНО!
Аз съм от типа директни момиченца, които, ако си харесват някого, въпросния разбира доооста навреме и доооооста НЕдвусмислено. Ако искам да бъда с някого, мога да обърна света и да го влача към леглото си, едва ли не. Повечето от момчетата, с които съм имала връзки/занимавки, казват, че предпочитат момичета като мен, които не се циганят особено и не се правят на ощипани. Ако го намериш във фейсбук и се зачатите, нищо кой знае какво няма да стане, а да пропускаш шансове е убийствена глупост. И освен това никой не може да чете мисли и никой не може да знае, че ти проявяваш какъвто и да е интерес спрямо него, за да започне да ти сваля звезди от небето. Гордост било... Ами, не, не съм съгласна. Искаш нещо - взимаш си го. Кое му е липсата на гордост да покажеш интерес?
И на мен буквално ми се наложи да обърна света/континета
Всяка жена си има различен стил, ако бяхме еднакви по-добре ли ще е :д
Когато изпуснеш няколко възможности заради неказани думи, когато си сърбаш попарата и страданието, когато видиш, че няма друг изход и трябва да решиш ти наистина ли искаш този човек завинаги, или не - си отваря устата :д или страдаш :д
Защото и не всички мъже са директни, а някои просто не разбират сигналите и не искат да те притесняват ако се окаже, че нямаш интерес.
Та, всеки сам си избира и понякога се налага да правим изключения.
Много настойчива също не е добре, трябва да се търси някаква умереност и да се действа според човека отсреща :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...