.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

комбинирана тема: как да сваля някоя жена + любимите ви парфюми кой са ?

Привет, не бях ползвал форума от години и ето ме сега отново , как да сваля някоя женае единия ми въпрос и проблем?
    пробвал съм с цветя разходки редторанти кафенета и тн няма ефект,жените не ме искат нито за гадже нито за секс най-много някоя да излезе с мен което се случвс рядко веднъж в годината примерно според зависи.....
    Повечето ми казват не си мои тип или харесваш ми като приятел ей такива глупости.... Каня ги да излизаме те се дърпат пробвах и със сайтове за запознанства без успех и там.... направо ми писна да ме режат жените цял живот..... Ако може някои да каже какво да им пиша че да ми отговорят като тема и текст нещо което да им грабне вниманието и тн....

Другия ми въпрос е кои парфюми ви харесват на вас жените и ги смятате за секси , мъжки или унисекс парфюми, и евентуално ако има някои парфюм с които ако мъжа го ползва бихте си легнали и ви привлича силно....
    Моля за сериозност по темата предварително благодаря - годините на автора са между 20 и 30 някъде посредата
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Относно сайтовете за запознанства --> http://www.teenproblem.net/forum/sho...0-sladura89%29
    Не си губи времето с тях.

Започни да практикуваш заговаряне на жени на живо. В началото може да береш голям срам, но в последствие ще става все по-приятно е ще ебеш доста красиви момичета. Друг въпрос е как подхождаш ти самия към жените и какъв стил имаш. Трябва да си позитивно настроен, за да постигнеш нещо и да не се отказваш при първия неуспех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си