За тези два дни излизахме два пъти, един път амо двамата и един път с компанията. Когато бяхме двамата си се прегръщахме, гушкахме, а-у. Бяхме заедно 8-9 часа разхождахме се по готини места, при което тя трябваше да си ходи и ми каза, че за 6-7 дни и се налага да не е в града при което ми каза нещо от сорта 'много ми е гадно, че толкова време няма да те видя..' . Когато пък след това бяхме с компанията, нещата са някак малко по-различни, предполагам я е страх нещо, но когато сядаме някъде винаги гледа да е до мен или срещу мен, усмивки закачки и т.н но не много.
В момента и аз съм малко не сигурен, понеже докато бяхме само двамата стана нещо на въпрос и тя '...много ми е тъпо, че когато един от двама приятели признаят любовта към другия и отношенията им се скапват...' . Разказа ми за и предните двама(без да съм се интересувал), които са я харесвали. Единият изисквал супер много от нея а-у не станало. Втория тя го отрязала при първия му опит за нещо, то тоя верно е голям идиот не знам как даже е излязла с него. Познавам само втория, като докато сме двамата той доста и пише ама тя му бие игнора или му отговаря, така че да му е тъпо. Та малко съм несигурен в момента, обаче съм такъв човек, че да крия не мога и съвсем скоро мисля да и кажа пък дано изпитва също нещо повече