- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- шокиращо самопризнание vol. 5
прав си.
а и такъв отговор говори много за събеседника.
да
говори че е нормален човек който не харесва математика или програмиране или югио![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
я не ми се заяждай ве отворко
да не те банна
аз съм господаря ти ве дребен
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
е, поне една трета според теб съм ненормална.
Ю–ГИ–ООООО
обичам
окей шефе
истината най-боли![]()
омг и аз
никой в града не можеше да ме биеимах само един достоен противник, един Тишо
веднъж даже играх срещу един който играеше без жертви а моето тесте е с жертви и затова неговите чудовища бяха с по няколко хиляди атака/защита по-силни от моите и пак го бих
само ме дразнеше колко са глупави хората от филмчето явно си нямаха идея от стратегиямного разочароващо, стратегията е най-интересната и включва математика ако я мислиш правилно
значи всъщност не те кефи да говориш и за югио ако нямат математикастават две темите тогава
зубар
поне имам душа за разлика от тебегаден фейк
хахах :Д
пешо твоя карта ли е?
коя е силната му страна
пхахахаха те зубарите изобщо имат ли душипо-добре че не съм като тебе
![]()
напиши ми най-неразбираемото ти неразбираемо нещо
гледаш ли анимета
май нещо ти проличават фейк чертите а? само един фейк би бил толкова плосък че да опише цялата личност на един човек с една дума и да очаква това да е пълно описание, от няколко поста насам само това си казал което говори и за монотонно предвидливо поведение, присъщо на фейк
нали знаеш, че по всяко време мога да напиша от твоя акаунт всякакви глупости и накрая ти да излезеш глупака
не гледам анимета, но се каня
всичките ми мисли които използват теория на вероятностите са такива, за пример ще дам една изключително елегантна идея с приложения навсякъде:
когато видиш нещо, нормално е вече да е минала значителна част от живота му - горе-долу половината - ако си го видяла по случайно време поне. важи за всичко - Берлинската стена, кучето на улицата, случайната сграда която подминаваш, дори Земята и Вселената. ето доказателството:
когато наблюдаваш един обект по случайно избрано време от началото до края на съществуването му, е 50% вероятно да си преди средата и 50% да си сред средата; 99% вероятно е да си в първите 99%. изключително нисковероятно е да погледнеш натам точно когато е започнал да съществува, ако ще съществува дълго време, или пък точно когато ще спре да съществува, ако е съществувал дълго време. 99% вероятно е да е минало от 1% до 99% от съществуването му.
естествено, често има по-добри начини - знаем от практика, че 80-годишните хора средно имат още 5-10 години, не 80, а 5-годишните имат останали много повече от 5, но винаги е близо и е особено полезно когато нямаш представа какво да очакваш.
проблема е, че такива правила имат приложения навсякъде, тоест за всички ми хрумва нещо което ми прави част от аргументите неразбираеми и необясними :/
пич ти ако така сваляш мацките нищо чудно че си нямаш гадже ;]
споко, тая няма да ти пусне тя е тука само за сеира![]()
ехаа, искам да чета повече неразбираеми неразбираемости. обмисляш по-задълбочено, вглеждаш се. ^^
Пешо не бъркай анализа със зубарщина, щото хората плащат добри пари за ефективен анализ. Много по-добри отколкото биха ти платили за да им нацепиш дървата.
*фокус-мокус* отсега нататък ще имаш повече нюанс и ако ще ме атакуваш няма да е само заради едно и също глупаво нещо, защото правиш разговора глупав.
Пеше не се карай на фейкчето бе виж го колко е добродушно!
това твое... умозаключение ли е? дай още неразбираемости :Д
сигурно не си емоционален и за теб любовта е чисто физическата й похотлива страна ;/
Силно препоръчвам книгата Thinking, Fast and Slow. Автора е описал нещата по-добре отколкото аз бих. А и по-разбираемосамо че после ти ще си неразбираема
Иначе всичко идва от това, че хората алгоритмичната логика има правила които са 100% прави, но контраинтуитивни за прилагане. Например случая с Линда:
(от Уикипедия)
Отговора е първото, защото първото покрива второто. Повечето хора мислят че е второто.Linda is 31 years old, single, outspoken, and very bright. She majored in philosophy. As a student, she was deeply concerned with issues of discrimination and social justice, and also participated in anti-nuclear demonstrations.
Which is more probable?
Linda is a bank teller.
Linda is a bank teller and is active in the feminist movement.