.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    didifr
    Guest

Анкета за културни събития

Здравейте!

Уча в Софийския университет и за един проект правим проучване за уеб приложение, което да стимулира потребителите да посещават повече културни събития. Искаме да съберем мненията на различни групи от хора и затова си позволих да отворя тема тук. Ще сме ви много благодарни ако можете да отделите няколко минути и да попълните анкетата. Тя се намира на https://docs.google.com/forms/d/1ddn...6RkGQhJBhW8XsA

Приятен и успешен ден!

Мега фен Аватара на Blab
    о, о, темата ме вълнува!))
    като културен мениджър искам да знам повече за проекта и, при възможност, дори да се включа. ще ми дадеш ли някакви контакти?
    благодаря предварително!)

//преди няколко месеца отрих идеално работещ такъв сайт - максимално простичък откъм концепция и изпълнение;
    в този ред на мисли, имам предложения, да))

ПП: за такава анкета киното ви трябва да е разделено на арени и кина; аз бих разделила и театъра на институционален и независим, но това съм само аз.

Според вас, доколко масовостта (броят посетители) на дадено събитие може да е показател за неговата културна стойност? *
    този въпрос ми се струва некоректно зададен. аз ще отговоря, че е много добър показател, но не и за високо качество, което не се подразбира, при така формулиран въпрос;

Според вас, доколко интересът към дадено събитие може да е показател за неговата културна стойност? *

Колко бързо се изчерпват билетите, какво е медийното (неплатено) отразяване и т.н.
    това е друга формулировка на същия въпрос, която ме кара да попитам - къде е това неплатено медийно отразяване?
    //ако отразеният е близък с екипа на медията, или?:Д (не)платени блогове? бр. (не)организирани хаштагове в соц. мрежи?

Повече от фен Аватара на Кал
    Попълних.

Сегрегацията на книгите ме изненада... Особено при условие че сред културните събития бяха включени спортове.

Голям фен Аватара на lunacy
    попълних

+1 за мнението на Blab

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си