- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Анкета за културни събития
Здравейте!
Уча в Софийския университет и за един проект правим проучване за уеб приложение, което да стимулира потребителите да посещават повече културни събития. Искаме да съберем мненията на различни групи от хора и затова си позволих да отворя тема тук. Ще сме ви много благодарни ако можете да отделите няколко минути и да попълните анкетата. Тя се намира на https://docs.google.com/forms/d/1ddn...6RkGQhJBhW8XsA
Приятен и успешен ден!
о, о, темата ме вълнува!))
като културен мениджър искам да знам повече за проекта и, при възможност, дори да се включа. ще ми дадеш ли някакви контакти?
благодаря предварително!)
//преди няколко месеца отрих идеално работещ такъв сайт - максимално простичък откъм концепция и изпълнение;
в този ред на мисли, имам предложения, да))
ПП: за такава анкета киното ви трябва да е разделено на арени и кина; аз бих разделила и театъра на институционален и независим, но това съм само аз.
този въпрос ми се струва некоректно зададен. аз ще отговоря, че е много добър показател, но не и за високо качество, което не се подразбира, при така формулиран въпрос;Според вас, доколко масовостта (броят посетители) на дадено събитие може да е показател за неговата културна стойност? *
това е друга формулировка на същия въпрос, която ме кара да попитам - къде е това неплатено медийно отразяване?Според вас, доколко интересът към дадено събитие може да е показател за неговата културна стойност? *
Колко бързо се изчерпват билетите, какво е медийното (неплатено) отразяване и т.н.
//ако отразеният е близък с екипа на медията, или?:Д (не)платени блогове? бр. (не)организирани хаштагове в соц. мрежи?
Попълних.
Сегрегацията на книгите ме изненада... Особено при условие че сред културните събития бяха включени спортове.